Altcoin HaberleriHaberler

Van De Poppe, Cardano Fiyat Hedeflerini Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosisteminde tanınmış trader, twitter sayfasından ADA’nın fiyat hedeflerini gösteren bir teknik  çözümleme paylaşımı yaptı. Analistin, Ekim ayıyla birlikte ATH seviyesine geri dönmek isteyen Cardano fiyat hedefleri neler?

Van De Poppe Fiyat Hedeflerini Paylaştı

Profosyonel trader Michael van de Poppe tarafınca meydana getirilen son teknik analize bakılırsa Cardano, mevcut fiyat seviyelerinden yeni zirvelere sıçramanın eşiğinde. ADA/BTC grafiğine bakan ve kripto varlığın geçmişteki performansını değerlendiren meşhur trader, ADA’nın potansiyel fiyat hedeflerini verdi.

Mevcut Fiyatı ve Piyasa Değeri

Yazının yazıldığı an itibariyle Cardano, 71,1 milyar dolarlık bir piyasa değerine haiz. Bununla birlikte ADA, önceki gün kaydettiği %4,7’lik artışın ve son 24 saatte kaydettiği %1,77’lik fiyat artışının peşinden 2,20 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. CoinMarketCap verilerine bakılırsa akıllı sözleşme sözleşme platformu Cardano, piyasa değeri bakımından 4. en büyük kripto para olarak piyasadaki yerini alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.