Bitcoin Haberleri

Visa, Stablecoin Çalışmalarını Solana Ağından Sürdürecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Visa, dijital varlıklar ve stablecoin alanında gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Son hamlesi olarak, Visa Solana iş birliğini duyurdu. Visa, stablecoin işlemlerini yüksek performanslı hale getirmek amacıyla çalışmalarını Solana ağına taşıyacağını açıkladı.

Visa’dan Yeni Hamle!

Visa, dünyanın en büyük ödeme ağı sağlayıcısı olarak, dijital varlıklar alanındaki girişimleri kapsamında Solana (SOL) ağına yöneliyor. Visa, stablecoin çalışmalarını Solana ağı üzerinden sürdürecek.

Visa, sınır ötesi ödemeler ve ağ oluşturma çalışmaları çerçevesinde stablecoin girişimlerine odaklanmıştı. Solana ağına genişlemesiyle birlikte Visa, ticari satın alma hizmetleri sunan Worldpay ve Nuvei ile de iş birliği yapacak.

Visa, Stablecoin Çalışmalarını Solana Ağından Sürdürecek

Visa yetkilileri, yaptıkları açıklamalarda, “USDC gibi stabilcoinlerden ve Solana ve Ethereum gibi küresel blockchain ağlarından yararlanarak, sınır ötesi ödemelerin hızını artırmaya yardımcı oluyoruz ve müşterilerimize Visa hazinesinden kolayca fon gönderip almaları için modern bir seçenek sunuyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

Circle’ın kurucu ortağı Jeremy Allaire ise yaptığı açıklamada, “USDC’nin Visa’nın inovasyonuyla eşleştirilmesi, ödemelerin, ticaretin ve finansal uygulamaların geleceğini nasıl açtığını gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Visa’nın Solana ağına yönelmesi, dijital varlıkların ve stablecoinlerin daha hızlı ve güvenli bir şekilde transfer edilmesine olanak sağlayacak. Bu iş birliği, Visa’nın ödeme sektöründeki liderliğini pekiştirirken, Solana’nın da global kabul görme ve kullanılma potansiyelini artıracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.