Haberler

Kim Kardashian, EthereumMax Davasının İptal Edilmesini Talep Etti!

Kim Kardashian, kripto para birimi EthereumMax'i (EMAX) desteklediği iddiasıyla toplu dava ile karşı karşıya ve avukatları, kripto paranın reddi için bir karşı dava açtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kim Kardashian, EthereumMax davasının iptal edilmesini talep etti. Kim Kardashian, kripto para birimi EthereumMax’i (EMAX) desteklediği iddiasıyla toplu dava ile karşı karşıya ve avukatları, kripto paranın reddi için bir karşı dava açtı.

Kim Kardashian, 2021’de sosyal medyada EthereumMax’i onaylayarak yatırımcıları yanıltmakla suçlanıyor.
Toplu dava davasında, Kim Kardashian on sanıktan biriydi. Kardashian’ın hukuk ekibi tarafından açılan bir davaya göre, Kim Kardashian ve diğer Amerikalı ünlülere karşı açılan toplu davanın iptali için dava açtı.

Kim Kardashian, EthereumMax Aleyhindeki Toplu Davaya Yanıt Verdi

Haziran 2021’de Kardashian, EMAX projesinin reklamını yapan Instagram hikayeleri yayınladı. Lansmanın ardından, EthereumMax’in değeri büyük ölçüde azaldı ve birçok kullanıcı işlemden çıkardı.

Kardashian, Floyd Mayweather ve yatırımcıları yanıltmakla suçlanan diğer sekiz kişinin yer aldığı orijinal mahkeme dosyasında, firma yöneticilerinin token ve tokenlerin çoğunluğu üzerindeki kontrolleri hakkında yanlış iddialarda bulunmak için tanınmış destekçilerle çalıştıkları belirtildi.

Etkileyen kişiye karşı yapılan on bir suçlamaya yanıt olarak, Kardashian’ın hukuk ekibi, toplu dava davasının reddedilmesi gerektiğini savundu. Kardashian’ın avukatları tarafından oluşturulan belgede, davacıların Kardashian’ın Instagram paylaşımları için para aldığına dair kanıtlarının bulunmadığı ve EMAX’ı tanıtmak için Ethereum‘da (ETH) ödendiği iddialarının doğru olmadığı kaydedildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.