Bitcoin Haberleri

Grayscale’den Sert Açıklamalar Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz saatlerde Grayscale, ETF başvuru sürecini hızlandırmak amacıyla ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir mektup gönderdi

Grayscale’in avukatları, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) dönüştürülmesine ilişkin atılacak adımları tartışmak üzere SEC ile bir araya gelmeyi talep etti. Grayscale, ETF başvuru sürecinin ertelenmesine yönelik herhangi bir gerekçe olmadığını savunarak, bu konuda büyük bir destek topladı.

Grayscale Reports 32 Million Average Weekly Investments In Bitcoin Trust

Grayscale, SEC’e gönderdiği mektupta, ETF başvurusunun sürecini kısa tutmaya odaklandıklarını belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

“Artık Temyiz Mahkemesi konuştuğuna göre, Komisyon tarafından daha önce spot Bitcoin ETP’lerin reddedilmesinde kabul edilen yasal analiz kapsamında, Bitcoin vadeli işlem ETP’sini spot Bitcoin ETP’den ayıracak hiçbir gerekçe yok. Bitcoin vadeli işlemleri ETP’leri ticarete başladıktan sonra bile spot Bitcoin başvurularını reddeden on beş Komisyon emrinden birinde bunun şimdiye kadar ortaya çıkacağından eminiz.”

Henüz net bir karara varılmamış olan Grayscale’in ETF başvurusu, sadece şirket açısından değil aynı zamanda kripto para sektörü için de büyük bir öneme sahiptir. Birkaç gün önce SEC, ETF başvurularını toplu şekilde ertelediğinde, bu durum Bitcoin’in değerinde sert bir düşüşe neden olmuştu. Bu nedenle, kripto yatırımcıları, Grayscale’in başvurusunun nasıl bir sürece tabi olacağını merakla takip etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.