Altcoin Haberleri

2022’ye damgasını vuran LUNC adına “uçuk” tahminler şaşırttı: Yılsonuna kadar yüzde 570 yükseliş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2022 yılına damgasını vuran kripto para birimi Terra LUNA oldu. Terra blok zincirinde yaşanan krizin ardından proje ekibi bu durumu telafi etmek adına yeni bir yola başvurdu ve bunun sonucunda yeni bir kripto para birimi piyasaya sürüldü. Çöküş yaşayan zincir “Terra Classic” olarak kaldı, buradaki yerel token’ın adı da “LUNA Classic (LUNC)” ismini aldı. Eski isimler ise Terra 2.0 blok zincirinin varlığı olan LUNA’ya verildi. Şimdilerde ise piyasada LUNC adına, ilerleyen günlerde neler olabileceğine dair tartışmalar gündeme geliyor. LUNC fiyatı Dogecoin’e (DOGE) bir yükseliş elde edebilir mi?

LUNC TOPLULUĞUNUN İNANCI GÜÇLÜ!

Lunc Toplulugunun Inanci Guclu

Kripto paranın arkasındaki topluluğun açıklamalarına ve beklentilerine bakıldığında LUNC fiyatı için 2022 yılsonuna kadar “uçuk” fiyat tahminlerinin öne çıktığı görülüyor. Topluluğa göre LUNC, yılsonuna kadar, yani iki buçuk aylık süreçte yüzde 570 gibi inanması güç bir yükseliş elde edebilir. Bu beklenti ise topluluk tarafından LUNC yakım işlemlerine ve işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın bu yakım işlemlerine verdiği desteğe dayandırılıyor.

İKİ BUÇUK AYDA YÜZDE 570 ARTIŞ MÜMKÜN MÜ?

CoinMarketCap fiyat tahminleri özelliği incelendiğinde LUNC topluluğu, varlığın fiyatının yılsonuna kadar 0,001978 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyor. Yazım sırasında ise LUNC 0,00029 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bu olası fiyat artışı gerçekleşirse, LUNC iki buçuk ayda yüzde 570’den fazla yükselmiş olacak. Ayrıca kimi topluluk üyelerine göre LUNC sadece Ekim ayında yüzde 400 oranda değer artışı yaşayabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.