Haberler

Usta Analistler Kripto Paralarda Boğa Piyasası İhtimalini Yorumladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki belirsizlik devam ederken, kasım ayı yatırımcılar için pek de iyi başlamadı. Ticaret devi DRW’nin kripto departmanı olan Cumberland, kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Özellikle ekim ayının son haftasında pozitif sinyaller gösteren kripto paralarda boğa rallisinin gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Analistler, ABD dolarının zayıflaması ve kripto paraların yeni piyasa katılımcıları tarafından benimsenmesi halinde yeni bir boğa piyasasının yaşanabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

“Kripto Paralardaki Olumsuzluk Azalıyor”

Guvenilir Kripto Para Borsasi Nasil Secilir

Tecrübeli analistlerden oluşan Cumberland ekibi, yıl başlarında doların hızlı yükselişini yorumladı: “Doların hızlı yükselişi, ciddi şekilde arz kısıtlaması olan bazı emtialar da dahil olmak üzere tüm büyük risk varlık sınıflarındaki duyarlılığı öldürdü. Bu ralli, muhtemelen FED’in 2023 ortasına kadar rotasını tersine çevireceği beklentilerinin bir sonucu olarak zirveye ulaşmış görünüyor.”

“Büyük Şirketler Henüz Devreye Girmedi”

ABD Merkez Bankası FED’in faiz politikası ile birlikte dolar yılın büyük bir bölümünde yükseliş gösterdi. Ancak ekim ayında yüzde 5 değer kazanan Bitcoin, doların son dönemdeki zayıflığını iyi değerlendirdi. Analistler Rusya-Ukrayna çatışması ve tedarik zinciri kısıtlamaları gibi problemlerin şiddetini azaltmasıyla birlikte kripto paralarda olumlu rüzgarların esebileceğini belirtiyor.

Cumberland raporunda büyük teknoloji şirketleri arasında kriptonun benimsenmesinin hız kazanmasına da parantez açıldı. Instagram ve Google gibi şirketlerin kripto alanına yaptıkları hamlelerle birlikte piyasada olumlu bir hava oluşabilir: ““Bunun etkisi henüz hissedilmedi, ancak önceki döngülerde gördüğümüz gibi, güçlü benimseme söylemleri parabolik rallilere yol açabilir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.