HaberlerTüm Haberler

Shibarium Blockchain’den Topluluğa Müjde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB) geliştiricilerinden bir yetkilinin açıklamasına göre, Shibarium Blockchain’in Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Geliştiricilerden Shytoshi Kusama, Perşembe günü yaptığı bir röportajda, merakla beklenen 2. katman blokzinciri Shibarium’un, Ağustos ayında yayına girmeyi planladıklarını ifade etti. Kusama, önümüzdeki ay içerisinde gerçekleşecek olan Toronto konferansını işaret ederek, Shibarium Blockchain’in etkinleştirilebileceğini belirtti.

Shibarium 562X373 1
Shibarium Blockchain’den Topluluğa Müjde! 3

 Shibarium Blockchain’in Ağustos Ayında Yayına Girmesi Bekleniyor!

Shibarium test ağı ve blokzinciri, Haziran ayı itibarıyla tahmini 16 milyon cüzdandan 20 milyon işlemle önemli bir etkinlik görmüştür. Bu tür faaliyetler, kullanıcıların büyük ilgisini çekmektedir.

Geliştiriciler, Shibarium’un metaverse ve oyun uygulamalarına odaklanacağını ve özellikle NFT sektörünün önümüzdeki yıllarda büyüyeceğini belirtti. SHIB ekosistemi, metaverse, oyun, NFT ve memecoin gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor ve geniş kitleleri bir araya getirerek ilgi çekiyor SHIB, sosyal medyada tekrar trend haline gelmiş ve bir sonraki adımlarıyla birçok topluluğu meraklandırıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.