NFT Haberleri

Popüler NFT Platformu Artık Polygon (MATIC) Ağını Destekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörüyle yakından ilgili olan non-fungible token (NFT) dünyasında yatırımcıları ve koleksiyoncuları ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Son olarak sektördeki en popüler NFT pazaryeri platformlarından Magic Eden güncelleme haberiyle gündeme geldi. Magic Eden geliştiricileri, platformun Polygon (MATIC) ağı için destek sunmaya başladığını duyurdu. Şirket, Polygon’u sadece NFT ticareti için bir mekan olarak kullanmayacak. Polygon ağında geliştirilen blok zinciri oyun alanını genişletip buradan da yeni projeler hazırlanacak.

Magic Eden’den Polygon Hamlesi

Polygon

NFT topluluğunun yakından tanıdığı Magic Eden, Solana’daki işlem hacmi en büyük olan NFT pazaryeri olarak faaliyet gösteriyor. Çok zincirli hale getirilen projede ağustos ayından beri Ethereum blok zinciri ağı aktifti. Solana ve Ethereum’dan sonra Magic Eden geliştiricileri şimdi de Polygon ağını kullanıma açtı. Polygon yan zinciri, Ethereum’a paralel olarak proof of stake konsensüsünde çalışıyor. Polygon ayrıca Ethereum tabanlı uygulamalar için daha ucuz işlemlere olanak tanıyor.

Oyun Geliştiricilerine Yeni Fırsat

Oyun geliştiricilerine seslenen Magic Eden kurucu ortağı Zhuoxin Yin şunları söyledi: “Polygon’un düşük maliyetli EVM uyumlu bir zincir olarak oyun geliştiricileri arasındaki popülerliği göz önüne alındığında, Polygon’u entegre etmek Magic Eden’i web3 oyun platformu olarak güçlendirmeye devam edecek.” Ekibin Polygon’dan yararlanarak NFT’leri entegre etmek isteyen oyun geliştiricilerine sunduğu destek dikkat çekti. Bora, IntellaX, nWay, Block Games, Boomland, Planet Mojo ve Taunt Battleworld oyunları Polygon ağına geçti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.