Altcoin HaberleriHaberler

Yüzde 390 Arttan OMG Network Coin’de Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arbitrum, Optimism ve daha bir ekip ölçeklendirme çözümü kripto para piyasalarına girdi. OMG Network (OMG) bunu meydana getiren son blockchain oldu. Ethereum ölçeklenebilirliğini iyileştirme için geliştirilen proje bugünlerde oldukça ilgi gören layer2 çözümüdür.

OMG Network (OMG)

Birçok proje ölçeklenebilirlik sorununa çözüm üretmeye çalışıyor. Bugünün popüler adı ise yapmış olduğu fiyatlamayla OMG Network (OMG) oldu. Optimistic rollup ile ölçeklendirme meydana getiren OMG Network (OMG) kısa süre ilkin Enya ile ortaklık kurdu. Boba ağının geliştiricisi olan Enya bu ortaklığı ile gaz ücretini düşürmeyi, işlem hacmini iyileştirmeyi ve akıllı sözleşme kabiliyetlerini genişletmeyi amaçlıyor.

Ağda stake edilen miktar yedi gün şeklinde kısa bir sürede %209 arttı. Boba ağının bu performansından OMG token da payını aldı.

Nisan-Mayıs döneminde güçlü bir ralli meydana getiren OMG, piyasanın genel düşüşünden fazlasıyla etkilendi. Temmuz ayında toparlanmaya süregelen fiyat o günden beri %390 arttı. Bu hafta ise fiyatın yukarı yönlü seyri ciddi ivme kazanmıştır ve son senenin zirvesi aşıldı. OMG hali hazırda 17,3 dolara kadar çıktı. Fiyat 2018 başlangıcında 25 doları görmüş ve sonraki yıllarda 15 doları aşamamıştı.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Yükselişin Devam Etmesi İçin

Bir kripto paranın fiyatı ile onunla etkileşime giren cüzdanların arasındaki ilişki DAA grafiğinde izlenir. Aşağıda gördüğünüz şeklinde etken adresler düşüş eğiliminde ve fiyat üstünde baskı artabilir.

Alıcıların OMG token için ilgisi azalıyor. Bunun devam etmesi halinde fiyat tekrardan yönünü aşağıya çevirebilir. Biriktirilen OMG miktarı da hızla azalmakta. Yani ciddi kar satışlarının geldiğini görüyoruz. Son 3 hafta içinde birikim cüzdanların 5,21 milyon (zirve) OMG token bulunuyordu. Bugünlerde token miktarı 109 bin seviyelerine kadar gevşedi. Elinde orta ve uzun vadeli hedefler iççin OMG tutan cüzdanların sayısı sıfırlanmadı sadece güçlü cüzdanların tepe bulunduğunu düşündüğü rakamdan ciddi satışlar yaptığını idrak etmek güç değil.

Tüm bu veriler ışığında OMG gelecek günlerde bir geri çekilmeye yaşayabilir. Bu ihtimalin ortadan kalkması için fazlaca ciddi satın alma baskısı oluşması gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.