Analiz

Ekim Ayı Bitcoin Tahminleri: BTC 100.000 Dolar Olur Mu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları, ekim ayının gelmesiyle birlikte gelen pozitif havanın Bitcoin fiyatında yeni bir ralli başlatacağı beklentisine şimdiden girmiş durumdalar. Birçok Bitcoin yatırımcısında, yeni ayda Bitcoin performansının yeni ATH seviyelerine ulaşacağı hatta 100.000 dolarlık ralliye dönüşebeileceği düşüncesi hakim.

Lider Bitcoin Yükselişini Sürdürüyor!

1 Ekim’de Bitcoin‘in  dakikalar içinde 4.000 dolarlık artışının akabinde Uptober trendi patladı. Eylül ayının 43.650 doların üstünde kapanışı ile birlikte Bitcoin %10’un üstünde yükseliş kaydederek 48.000 doların üzerine tırmandı.

Btcusdt
Btcusdt

En büyük altcoin Ethereum (ETH) ve son günlerin en fazlaca konuşulan kripto paralarından Solana (SOL) dahil olmak üzere büyük altcoin’ler de yükseliş trendi izledi. Bunun yanı sıra bir süredir kayıplar kaydeden kripto para piyasası yeni ay ile birlikte 2 trilyon dolarlık değere geri dönüş yapmış oldu.

Twitter üstünden Uptober trendi başlatılırken kripto para piyasası katılımcıları, ekim ayının yukarı yönlü olacağına dair pozitif tesirinde bırakır gösterdi. Ayrıca Bitcoin tarihsel verilerinde ekim ayı yükseliş trendinin hakim olduğu bir döneme denk geliyor. Son 11 yılda Bitcoin, ekim ayında yalnızca dört kez negatif sinyal verdi. Ortalama olarak %31 kazanç ile ekim ayı performansı kaydeden Bitcoin, yatırımcılara umut vermeye devam ediyor.

Bitcoin 100.000 Dolar Olur Mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in aralık ayına kadar 100.000 dolara ulaşacağı tahminleri oldukça yaygın. Aynı zamanda bu tahmin uzman analist PlanB’nin Stock to Flow modeli ile de uyuşuyor.

[ccpw id=”9919″]

PlanB’nin öngörüsüne gore Bitcoin’in ekim ayında 63.000 dolar, kasım ayında 98.000 dolar ve aralık ayında 135.000 dolarlık hedefi bulunuyor. PlanB‘nin ağustos ve eylül ayına ilişkin tahminleri doğru çıktı. Bu bağlamda birçok insan Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100.000 doları geçeceğine inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.