NFT Haberleri

Oyun Şirketinden Heyecanlandıran NFT Adımı Geldi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyası ile yakından ilgili olan blockchain tabanlı oyunlar büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dijital oyun dünyasının gelecekteki modelleri şimdiden oyun severler tarafından beğeni toplamaya başladı. Bununla birlikte global şirketlerde olduğu gibi oyun firmaları da NFT ve metaverse alanında yer almaya çalışıyor. Bunun son örneği popüler oyun şirketi GameStop oldu. GameStop resmi web sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda şirketin NFT pazaryerini resmen başlattığı belirtildi.

GameStop NFT Pazaryeri Açtı

Gamestop Nft

Dijital oyuncu topluluğun yakından takip ettiği şirketin NFT pazaryeri, Layer 2 Ethereum ölçeklendirme çözümü Immutable X üzerinden aktif edildi. Video oyun mağazaları son dönemde popülerliğini kaybetse de GameStop yeni bir hamle ile oyun severleri heyecanlandırmayı başardı. Şirketin uzun zamandır düşüşte olan NFT dünyasını hareketlendirecek bu hamlesi topluluğun beğenisini kazandı.

Tüm İşlemler Ücretsiz Olacak

Ayrıca şirket uzun bir zamandır geliştirme sürecinde olduğu NFT pazaryerini resmen başlatarak bu alanda yenilikler yapacağının sinyalini verdi. Bu NFT pazaryerinde Web3 oyunlarına ek olarak Gods Unchained, Guild of Guardians ve Illuvium gibi Immutable X oyunları için varlıklar yayınlanacak. Platform üzerindeki tüm işlemlerin ücretsiz yapılacağının açıklanması da oyun severleri heyecanlandırmaya yetti.

Immutable X geliştiricisi şirket Immutable, oyun odaklı bir NFT pazaryeri oluşturmak için yaklaşık 1 yıldır çalışmalar yapıyordu. GameStop ile ortak olan şirketin geçen mart ayında toplam değeri 2.5 milyar dolar seviyesindeydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.