HaberlerAltcoin Haberleri

QNB ve Ripple’den Dev Ortaklık: İlk Adres Türkiye!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Dünyanın önde gelen bankacılık kuruluşlarından QNB, blockchain teknolojisine dayalı bir havale platformu başlatıyor. Bankacılık devi QNB, Ripple ile havale hizmeti için ortaklık kurmayı planlıyor. QNB, Twitter resmi hesabından paylaştığı duyuruya göre, Ripple ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ortaklık kapsamında iki şirket, sınır ötesi bir para transferi platformu başlatmayı planlıyor.

QNB ve Ripple’dan Dev Ortaklık!

Ripple’ın Güney Asya ve Orta Doğu yöneticisi Navin Gupta yaptığı açıklamada “QNB ile ortaklığa adım adım attığımız için heyecanlıyız. Bu ortaklıkla birlikte sınır ötesi ödeme deneyimini geliştirmek ve bankanın RippleNet’teki havale hizmetini daha fazla pazara taşımak için bankacılık ve fintech’teki yenilikleri bir araya getirecek.” dedi.

QNB Bireysel Bankacılık Grubu Genel Müdürü Heba Al Tamimi ise,  “QNB olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamak üzere sürekli yenileniyoruz. Bu ortaklık da müşterilerimize sunduğumuz ürünleri geliştirmeye dönük olarak oluşturduğumuz yeni bir fintech girişimi.” dedi.

Orta Doğu ve Afrika’daki en değerli banka konumunda olan QNB, 31 ülkede faaliyetini sürdürüp toplamda 4 bin üzerinde ATM ağına sahip.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”3845″ scheme=”alt”]

QNB ve Ripple yaptıkları anlaşmaya göre RippleNet’i ilk olarak QNB Finansbank üzerinden uygulayacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada, QNB’nin Ripple’ın küresel finansal ağ teknolojisi RippleNet’i ilk olarak gelecekte diğer önemli havale koridorlarına genişletmeyi planlayan bir çalışmanın parçası olarak Türkiye’de QNB Finansbank ile pilot olarak uygulayacağı ifade edildi.

Öte yandan 2018 yılında Akbank, Ripple ağı ile Sterlin transferlerine başlamıştı. Söz konusu hizmet, Akbank Direkt uygulaması üzerinden kullanılabilirken uygulamada artık Ripple seçeceği bulunmuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.