Bitcoin Haberleri

Analistlere Göre, Metrikler Bitcoin (BTC) İçin 100.000 Doları Gösteriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin  fiyatı Ekim ayıyla birlikte başladığı yükselişte şimdiye kadar %20 üzerinde artış gösterdi. Liderin bu performansı 2021 yılının son çeyreği  için çok önemli görünüyor.  Bitcoin (BTC) 2021 yılI sonu 100.000 dolar hedefine doğru ilerlerken analistler BTC‘nin 100.000 dolarI aşacağına  inanıyor.

Bitcoin 100.000 Doları Aşacak!

Analistler, 2021’in son çeyreğindeki Bitcoin performansı konusunda oldukça iyimser düşünüyor. Analistlere göre BTC’nin, 100.000 dolar seviyelerine kadar ulaşmasını bekliyorlar. fakat ünlü analist Lark Davis, Bitcoin fiyat rallisinin 100 bin dolarda durmayacağını, BTC‘nin bu seviyenin oldukça ötesine geçeceğini gösteren birden fazla grafik paylaştı.

PlanB‘nin Bitcoin Stok Akış modeli, BTC‘nin Aralık 2021’in sonuna kadar minimum 135 bin dolara kadar yükseleceğini gösteriyor. Ayrıca kripto analisti, 2013 ve 2017’nin önceki boğa koşularıyla Bitcoin’in şimdiki durumu karşılaştırıyor.

Btc Grafik
Btc Grafik

Uzatma döngüsü ve azalan getiri teorisini göz önünde bulundurursak, Bitcoin‘in 2021’in sonlarında yada büyük olasılıkla 2022’nin başlarında bu döngü için bir patlama yaşayacağı ve 200.000 dolara yükseldiğini görebiliriz.

PlanB Bitcoin hakkında tahminlerini şu şekilde duyurdu;

“Geçmişteki boğa koşularını göz önüne alırsak hem 2013 hem de 2017 boğa koşuları esnasında BTC fiyatı %300’ün üstünde bir artış yaşadı. Aynı neticeleri alırsak, o zaman 280.000 dolar yaklaşır, azalan getiriler varsayarsak 200.000 dolara ulaşabilir.”

Göreceli Güç Endeksi (Rsi)
Göreceli Güç Endeksi (Rsi)

Bitcoin İçin RSI Ne Gösteriyor

Göreceli güç endeksi (RSI), analistlerin doğru tahminlerde bulunmaları için daima mühim göstergelerden biri olmuştur. 2013 ve 2017 boğa koşuları esnasında, Bitcoin RSI iki kez 90 seviyenin üstünde çift zirveye ulaştı. Bu boğa döngüsünde, RSI seviyeleri yalnızca bir kez 90’ı geçti.

Kripto analistleri, tahminlerinde yanılma hakkını elinde tuttuğunu belirtiyor. Bununla birlikte, Lark Davis, Bitcoin‘in kesinlikle altı rakama, özetlemek gerekirse buradan minimum 100 bin dolara ulaşacağından oldukça emin.

Btc Grafik
Btc Grafik

Ayrıca, altcoin‘lerin Bitcoin zirvesinden 2 ila 3 hafta sonrasında zirve yapacağını da belirtiyor. Ancak yatırımcılara bir uyarı notu olarak Davis şunları da ekliyor:

“Bir noktada müziğin duracağını dikkatsizlik etmeyin. Kokmuş bir balık tutarken kendi başınıza çıplak dans ederken yakalanmayın. Altcoin’ler üstünde kar alın! Bu on yıl süresince tüm kriptolar mevzusunda iyimserim, sadece bir ayı piyasası acımasız olabilir. Bir planın olsun!”

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.