Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA) Kendi Rekorunu Kırdı! ADA Kaç Dolar ?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların popüler kripto para birimi olan Cardano (ADA) performansa imza attı ve yakaladığı yukarı yönlü trendi  devam ettirdi.

Kısa zaman önce yaşanan ufak çaplı düzeltme hamlesinden sonrasında tüm kripto para birimlerinde bugün yukarı yönlü bir hareketlenme olduğu görülüyor. Ancak yükseliş hareketleri içinde en fazlaca dikkati çeken kripto para biriminin Cardano (ADA) olduğu söylenebilir.

Ada-Coinmarketcap
Ada-Coinmarketcap

Cardano (ADA) Çıkışını Sürdürüyor!

Son yükseliş hareketleri esnasında ADA ile ilgili “Acaba yeni üstün dereceli gelecek mi?” sorusu sıkça soruldu. Görünüşe bakılırsa ADA yatırımcısını fazlaca bekletmek istemedi ve fiyat bugün yeni bir üstün dereceli seviyeye imza attı.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,52 dolardan işlem gören Cardano, bundan dakikalar ilkin 2,53 dolar ile yeni üstün dereceli seviyesini belirledi. Bu yükseliş ile birlikte ADA’nın piyasa kıymeti de arttı ve kripto para birimi piyasa hacmi sıralamasında 3. sıraya terfi etti.

Bu noktada ADA’nın fiyat artışının arkasında Alonzo hard fork’unun olduğu rahatça ifade edilebilir. Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan hard fork ile birlikte akıllı sözleşmeler Cardano ağında kullanılabilir olacak. Bu durumda Cardano, Ethereum ile aynı kulvarda yarışan bir  proje konumuna gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano (ADA) Fiyat Beklentileri Neler?

ADA fiyatı ile ilgili beklentilere bakıldığında aslen artışların bir süre daha devam etmesinin beklendiği görülüyor. Çünkü hard fork için kısa bir  süre var ve bilhassa uzun solukta ADA fiyatında artış bekleyen yatırımcıların bu zamanda satın alma baskısını arttırabilecekleri düşünülüyor.

Buna ek olarak Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson verdiği bir röportaj esnasında ADA’nın yıl bitmeden 150 dolar olmasını beklediğini dile getirmişti. Ancak bu sayı şu an için ütopik bir düzey olarak değerlendiriliyor. Çünkü ADA’nın 150 dolara ulaşabilmesi için averaj olarak 4 ay içinde 60 kat artması gerekecek.

Bu noktada ADA’nın son 24 saat içinde averaj olarak yüzde 18 ve son 1 hafta içinde averaj olarak yüzde 30 artış yaşadığını belirtmekte yarar var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.