Haberler

“Erşan Kuneri” NFT’si Binlerce Dolara Satıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Komedyen Cem Yılmaz, yeni dizisi Erşan Kuneri’nin yayına girmeden çıkardığı Erşan Kuneri 00 adlı NFT eseri 4 Ethereum yaklaşık 16.000 dolardan satıldı.

Geçtiğimiz aylarda NFT dünyasına adım atan ünlü komedyen Cem Yılmaz NFT koleksiyonu büyük ilgil görüyor.  Yılmaz, yeni dizisi için çıkardığı  Erşan Kuneri 00 adlı NFT eser 4 Ethereum’dan alıcı buldu.

Erşan Kuneri NFT’si 16.000 Dolara Satıldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çekimleri yeni biten dizisi Erşan Kuneri için de bir NFT koleksiyonu çıkardı. Yılmaz, Erşan Kuneri 00 adlı NFT‘yi alan kişi ile diziyi birlikte izmeyi teklif etti.  Cem Yılmaz, bu teklifi artırarak NFT’yi satın alacak kişinin 3 arkadaşının da bu etkinliğe katılabileceğini belirtti.

Son günlerde hem NFT ekosistemi hemde komedyenin hayranları NFT eseri kimin alacağını merakla bekliyordu. Güncel fiyatı ile yaklaşık 16.000 dolara satılan Erşan Kuneri 00, sahibine bir NFT eserin yanında ünlü komedyen ile birlikte dizi izleme ayrıcalığına sahip olacak.

Cem Yılmaz’ın NFT Eserleri

OpenSea platformunda satışa çıkarılan Cem Yılmaz NFT koleksiyonu eserleri hala satışta bulunuyor. Cem Yılmaz, daha önce yapıtığı açıklamalarda, NFT ikonlardan herhangi birine sahip olana kişilere 2 kişilik ücretsiz gösteri davetiyesi gönderceğini duyurmuştu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.