HaberlerAltcoin Haberleri

Elon Musk’ın Tesla Hisseleri ve Dogecoin İncelemesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk’ın Tesla hisseleri ve Dogecoin incelemesi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Pazartesi akşamı yayınlanan bir belgeye göre, SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk dün Dogecoin hakkında yorum yaptıktan sonra elektrikli aracı sattı. Otomatik şirketinin 930.091 hissesi yaklaşık 90649 milyon ABD Doları değerinde. .

Dogecoin yorumları gündeme girerken Elon Musk Tesla hisselerini satmaya devam ediyor

Elon Musk'In Tesla Hisseleri Ve Dogecoin İncelemesi
Elon Musk’In Tesla Hisseleri Ve Dogecoin İncelemesi

Elon Musk, Time Magazine‘e yaptığı açıklamada Bitcoin ve Dogecoin’i karşılaştırdı. Musk, Dogecoin’in işlemler açısından Bitcoin’den daha uygun olduğunu söyledi. Musk’a göre BTC, düşük işlem hacmi ancak işlem başına yüksek maliyeti ile piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimidir. Değer saklama için bir aday olmasına rağmen, ticaret için iyi bir alternatif değildir. Dogecoin “biraz” enflasyonist olsa da, meme coinlerin enflasyon oranının aslında zamanla azalacağını açıkladı.

Elon Musk’ın Tesla Hisseleri

Dün, “Time” tarafından “Yılın Adamı” seçilen ve DOGE açıklaması yayınlayan Elon Musk’ın Tesla’daki hisselerinin bir kısmını sattığı haberi geldi. ABD düzenleyici SEC tarafından sunulan belgelere göre Musk, Tesla’daki hisselerini 90.649 dolara sattı. Ayrıca, 2012 tazminat planı aracılığıyla, hisse başına 6.24 ABD$’lık bir yürütme fiyatıyla 2.13 milyon hisse satın alma opsiyonunu da kullandı. İddiaya göre, işlem Kural 10b5-1’e göre 14 Eylül’de yapıldı. Musk’ın önümüzdeki Ağustos seçeneği var.

Son olarak, “bitcoin/altcoin alacak mı?” Musk’ın her hisse senedi sattığında yaptığı şey budur. Sorun yeniden ortaya çıktı gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.