HaberlerAltcoin Haberleri

Analistler korkuyor: Popüler altcoin bu seviyelere düşebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Analistler korkuyor: Popüler altcoin bu seviyelere düşebilir! Polkadot fiyatları son 24 saatte %11,10 düştü. Altcoin analistleri, Polkadot’un 18 Aralık 2021’deki parachain lansman etkinliğinden önce dibe vuracağını tahmin ediyor. İşte kritik bir analiz…

Analistler, Polkadot’un fiyatının 17 doların altına düşebileceğini söylüyor

“The Art of Crypto” adlı YouTube kanalındaki kripto para analisti, Polkadot’un fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin projesinin dibini tahmin etmeye çalıştı. Bitcoin ve Ethereum’un dibini tahmin etmek için uzmanlar, piyasa davranışının finansal kurumlardan ve bankalardan gelen siparişleri gösterdiği bir döviz stratejisi olan haftalık “sipariş blokları” kullanır. Anonim bir analist, Polkadot’un sipariş bloğunun sağ alt köşesinde 17.7 dolardan 11.45 dolara düşebileceğine inanıyor. Analist şunları söyledi:

17,7 doların altına geri dönersek, o zaman Polkadot için dip dönem olacak.

Altcoin fiyatlarının parachain müzayedelerine hazırlanması için olası koşullar
Altcoin takipçileri, 18 Aralık’tan önce beş parachain kazananının lansmanının altcoinlerin fiyatı için olumlu bir katalizör olabileceğine dikkat çekti. Açık artırmadaki zincirler arası NFT platformu Efinity şu anda beşinci açık artırmayı kazanmaya yakın. Sonuçlar 16 Aralık 2021’de açıklanacak.

Analistler Korkuyor: Popüler Altcoinbu Seviyelere Düşebilir!
Analistler Korkuyor: Popüler Altcoinbu Seviyelere Düşebilir!

Coinnewstr.com tarafından bildirildiği üzere, Acala Network ve Karura için büyümeden sorumlu başkan yardımcısı Dan Reecer, yakın zamanda beşinci parachain müzayedesinde Efinity’yi destekledi. Altcoinler mavi çipli bir kripto para birimi olarak kabul edilir ve analistler, Polkadot’un yükseliş trendine devam etmesi durumunda uzun vadeli bir potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Dan Reecer 13 Aralık’ta şunları söyledi:

5. Polakdot parachain slot açık artırmasında Efinity destekledim. Efinity, Enjn takımı tarafından oluşturulan Polkadot’ta metaverse’yi hazırlayan ekosistemdir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.