Haberler

Dünya Kupası Heyecanı Fan Token Piyasasına Sıçradı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Spor dünyası ile kripto para sektörünü bir araya getiren projeler son dönemde büyük popülerlik kazandı. Özellikle Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın hem öncesinde hem de başlamasıyla gelen süreçte taraftar token’lar büyük ilgi gördü. Dünyada çok sevilen spor branşlarının başında gelen futbol ile kripto paraları birleştiren fan token çılgınlığı sürüyor. Dünya Kupası’nın 18 Aralık’ta final yapacağı göz önüne alındığında fan token fiyatlarındaki yükselişin devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

ARG ve POR Fiyatları Hareketli

Arg Ve Por

Dünya Kupası organizasyonuyla birlikte özellikle ülkelere ait taraftar token projelerine büyük ilgi başladı. Bunlar arasında turnuvada mücadele eden Arjantin Milli Takımı taraftar token’ı ARG da yer alıyor. ARG token fiyatında yüksek volatilite devam ederken yatırımcılar hem maçları hem piyasayı yakından takip ediyor. Turnuvada ilk maçını 3-2 kazanan Portekiz milli takımı fan token’ı POR da yüksek işlem hacimlerine ulaştı. POR token fiyatı ani yükselişler yaşasa da maçtan sonra 4 dolar seviyesine kadar indi.

SNFT ve BFT Yatırımcısını Şaşırttı

Turnuvada ilk maçını 7-0 kazanan İspanya milli takımı fan token’ı SNFT inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Farklı galibiyetin ardından SNFT fiyatı 0.35 dolara kadar tırmandıktan sonra kar satışlarıyla birlikte 0.22 dolar seviyesine kadar geriledi. Brezilya milli takımı taraftar token’ı ise turnuva öncesinden beri düşüş trendine devam ediyor. Turnuvanın favorisi BFT token fiyatı satış baskısıyla 0.49 dolara kadar geriledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.