Altcoin HaberleriHaberler

Avustralyalı Enerji Şirketi Shiba Inu (SHIB) Ödemelerini Kabul Ediyor!

Dev enerji firması 1st Energy, popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu ödemelerini kabul edecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olan BitPay, Avustralyalı bir enerji tedarikçisi olan 1st Energy’nin artık Shiba Inu da dahil olmak üzere BitPay aracılığıyla kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu.

Dev Şirket, Shiba Inu Ödemelerini Kabul Edecek

Tanınmış bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olan BitPay‘ın yaptığı bir açıklamada Avustralyalı enerji firması olan 1st Energy’nin Shiba Inu’da ödeme kabul edeceğini duyurdu.

BitPay, Shiba Inu dışında, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Wrapped Bitcoin ve beş dolar sabit para birimi (BUSD, DAI, GUSD, USDP ve USDC) gibi popüler kripto para birimlerini destekliyor.

2014 yılında kurulan ve şu anda New South Wales, Victoria ve Queensland’e hizmet veren 1st Energy, BitPay ile yapılan bir ortaklık sayesinde Avustralya’nın kripto para alan ilk enerji perakendecisi oldu. Bu, elektrik işinin tüketicilerinin artık faturalarını BitPay tarafından desteklenen herhangi bir kripto para birimini kullanarak ödeyebilecekleri anlamına geliyor.

2011 yılında kurulan BitPay, dünyanın en büyük Bitcoin ve kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısıdır. BitPay, Shiba Inu’nun Aralık 2021’de cüzdan yazılımına dahil edildiğini duyurdu ve kullanıcıların SHIB’yi depolamasına, satın almasına, takas etmesine ve harcamasına izin verdi.

S C23B843Ea1166Fb25D015701Bcfdf883C67C86D9

SHIB Fiyatı Artışa Geçti

Popüler şaka para birimi, geçen yılın ilk çeyreğinde büyük bir büyüme gördü ve kripto para birimi piyasasını etkiledi. Bu dönemde yaşanan büyük artışlar nedeniyle birçok kişi ünlü şaka kripto para birimine yatırım yapmaya başladı.

Ancak fiyat bunu takiben büyük ölçüde düştü ve şimdi daha önceki seviyelerine ulaşmak için mücadele ediyor.

Kripto para piyasasındaki yön değiştirme ve haberlerin etkisiyle popüler şaka para birimi Shiba Inu bir kez daha yükselmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre SHIB, son 24 saatte yüzde 0,80 artışla yazı yazılırken 0,000024 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Shib
Shib

Kripto Para Kabulü Artıyor

New York merkezli bir mücevher koleksiyonu olan SuperJeweler, daha önce bildirildiği gibi BitPay kullanarak Shiba Inu da dahil olmak üzere ödemelerde kripto para birimleri kabul ettiğini açıkladı.

Şubat ayının sonlarında AMC’nin CEO’su Adam Aron, 19 Mart’ta firmasının mobil uygulamasına ve web sitesine BitPay destekli çevrimiçi ödemeler için destek sunacağını duyurmak için Twitter’a döndü.

Bir Twitter gönderisinde Adam Aron şu iddialarda bulundu:

BitPay, AMC için canlı olacak. Çevrimiçi ödemeler web sitemizde 19 Mart’a kadar mevcut olacak ve mobil uygulamalarımız 16 Nisan’a kadar, muhtemelen sadece birkaç gün önce kullanıma sunulacak.

Shiba Inu ekibi tarafından John Richmond moda çizgisiyle “son teknoloji” bir anlaşma da imzalandı. İşbirliği, 10.000 değiştirilemez token (NFT) şeklinde bir moda çizgisinin geliştirilmesine izin verecektir. Milano Moda Haftası boyunca, bu tokenların fiziksel versiyonları sergilenecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.