AnalizAltcoin HaberleriHaberler

Dogecoin (DOGE) Analiz ve Yorumları! Düşüş Sürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi Dogecoin (DOGE), gün içinde 0.30 dolar sınırına dayanmasının peşinden geri çekilme yaşadı. DOGE, 0.230 dolarlık eleştiri direnç bölgesini aşma girişimlerinde olmasına karşın derhal derhal başarı göstermiş olamadı. Popüler kripto para ile ilgili uzman görüşleri paralellik gösteriyor. Bu duruma göre Dogecoin’in yukarı yönlü hareketi sürdürmesi oldukça güç görünüyor.

Dogecoin (DOGE) Yorumları

Popüler kripto para birimi Dogecoin, 2021 yılına damga vuran altcoin’lerin başında geldiğini söyleyebliriz. Dogecoin, inanılmaz çıkış ile neredeyse imkansızı başarıp 0.70 dolara seviyesine kadar tırmandı. Dogecoin kurucusunun dahi beklemediği bu ilgi ve yükselişin arkasındaki en önemli aktör şüphesiz Elon Musk’tır.

Milyarder Musk’ın mizacıyla tamamen uyumlu olan bu kripto para, milyonların yaşamını etkileyen bir proje haline büründü. Bazıları fonlarını bine katladı bazıları ile tamamen yitirdi. Ancak Dogecoin, kendini tanımlayan bir kripto para olarak kripto ekosistemine dahil olmayı başardı.

Dogecoin’in dolaşımdaki arzın %91’inin bir cüzdanda toplanması, büyük risk olarak değerlendiriliyor. Olası bir sell-off durumunda yüz binlerce kişi tüm varlıklarını kaybedebilir. Bu bağlamda Dogecoin yatırımları hakkında risk sirenleri devamlı yüksek düzeyde çalar olmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Dogecoin Grafikleri Ne Diyor?

Popüler kripto para Dogecoin fiyatı, 0.28 dolarlık yükseliş trendi bölgesinin aşılmasıyla hedefi 0.30 dolara koydu. Ancak hedefin başarısız olmasıyla satış baskısı tekrardan fiyatı 0.28 dolara getirdi. Uzmanlar 0.30 dolarlık bölgenin majör direnç seviyesi olarak değerlendiriyor. Buna göre bu noktanın yukarısında belirleyici bir kapanış rotanın yukarı yönlü olduğu anlamına geliyor.

Diğer taraftan 0.25 dolarda bulunan destek seviyesi, fiyatın iki bölge arasındaki alt sınır olarak konumlanıyor. 0.25 doların kaybedilmesi ayıların kontrolü ele almasına ve fiyatın 0.20 doların altına itilmesine yol açabilir. 0.20 doların altındaki bir fiyat hareketi Dogecoin’i 0.15 dolarlık seviyenin aşağısına çekebilir.

Dogecoin Grafikleri Ne Diyor?-Coin-Turk
Dogecoin Grafikleri Ne Diyor?-Coin-Turk

Dogecoin günlük grafiklerine göre RSI 52 seviyesiyle etkisiz bölgeye yakın seyrediyor. MACD düşüş eğilimi oluştururken Momentum göstergesi sıfır bölgesinin eşiğinde içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

4 Yorum

  1. Doge pişmanlıktır. mart ayında 40 bin tl param vardı. Acemiliğimle bitirdiler şimdi sistemli şekilde zararımı yerine koyuyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.