HaberlerNFT Haberleri

Bu Fast Food Zinciri de NFT Dünyasına Adım Attı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde  giderek artan işletmeler, metaverse olarak bilinen sanal gerçekliğe ve değiştirilemez tokenler (NFT) ilgi göstermeye başladı. Bu işletmeler içinde restoranlar ise özellikle dikkatleri çekiyor.

KFC, NFT Dünyasına Adım Atıyor

KFC, en son kanıtlara göre rakiplerinin izinden gidiyor. Taco Bell, Pizza Hut ve Kentucky Fried Chicken’ın (KFC) sahibi olan firma, NFT ve metaverse ürün ve hizmetleri sağlamak için çeşitli marka başvurusunda bulundu.

30 Mart’ta Twitter’da tweet atan metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis’e göre, başvurular 25 Mart 2022’de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yapıldı. Şirket, çevrimiçi restoranlar inşa etmek, dijital ürünler üretmek ve bunları satmak için başvuruda bulundu.

Kondoudis konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Açıkçası Yum! Brands, metaverse’in potansiyelini görüyor ve ileride hakim olacak sanal ekonomi için ticari markalarını hazırlıyor.

Fast Food Zincirlerinin Metaverse İlgisi
Fast Food Zincirlerinin Metaverse İlgisi

Fast Food Zincirlerinin Metaverse İlgisi

Arby’s, Baskin-Robbins, Buffalo Wild Wings, Jimmy John’s ve Sonic ticari markalarının sahibi olan Inspire Brands, Inc.’in son zamanlarda bir dizi ticari marka başvurusu yaptığını belirtmekte fayda var.

Bunlara ek olarak ve lokantaların çabalarına ek olarak, büyük teknolojik şirketler de metaverse ile her geçen gün daha fazla ilgilenmeye başlıyor. Özellikle Facebook’un Meta hamlesinden sonra bu konuya ilgi önemli ölçüde arttı ve şirketler deyim yerindeyse her alanda rekabet ediyor.

Ayrıca bu gelişmeler sonucunda metaverse coin fiyatları da yükseldi. Analistlere göre, bir ralli sırasında ilk tırmanan metaverse coinler olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.