Haberler

Coinbase Ventures’den Rocket Pool’a Yatırım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase Ventures, RPL token satın alarak Rocket Pool’a stratejik bir yatırım gerçekleştirdi.

Bu yatırım, kripto borsasının yatırım kolundan geldi ve Rocket Pool’un Oracle DAO’suna katılmasını sağladı. Ayrıca kurumsal ETH kullanarak “birkaç yüz” Rocket Pool düğümünü işletmeye başladı. Coinbase’in yatırım kolunun, Rocket Pool’a yatırım yaptığı duyuruldu. Bu birimin Rocket Pool adlı likit staking protokolüne stratejik bir yatırım yaptığı belirtildi. Rocket Pool, bireylerin kendi Ethereum ağı doğrulayıcı düğümlerini finanse etmelerine ve ödüller kazanmalarına olanak tanırken, gereken minimum miktarı karşılamayan kullanıcıların da yeni doğrulayıcıların finansmanına katkıda bulunmalarını sağlar.

Coinbase 1 1
Coinbase Ventures'den Rocket Pool'a Yatırım! 3

Coinbase, Rocket Pool’a Yatırım Yaptığını Duyurdu!

Coinbase, Rocket Pool’a destek olmak için protokolün RPL token’ıyla yatırım yapmıştır. Bu yatırımın miktarı açıklanmamış olsa da, RPL token’larının mevcut değeri 28,35 dolar ve piyasa değeri 556 milyon doların üzerindedir. Coinbase, Rocket Pool’un Ethereum ağında öne çıkan bir likit staking ağı olduğunu ve kullanıcıların likidite sağlarken ETH’lerini stake etmelerine imkan tanıdığını belirtmiştir.

Rocket Pool ağı, merkezsizlik ilkesini benimser ve şu anda 780.000’den fazla ETH’nin stake edildiği 3.100’den fazla düğüm operatöründen oluşmaktadır. Coinbase ayrıca, Rocket Pool’un Oracle DAO’suna katılarak finansal destek sağlamış ve “Rocket Pool ağındaki birkaç yüz düğümü işletmek için kurumsal bilançomuzdaki ETH’yi kullanıyoruz” şeklinde açıklamada bulunmuştur. Coinbase, Ethereum’un altyapısını güvenli ve merkezi olmayan bir şekilde ölçeklendirmenin, platformu bir sonraki milyar kullanıcıya ulaştırmak için kritik öneme sahip olduğuna da vurgu yapmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.