Altcoin HaberleriHaberler

Avalanche (AVAX) ve Near Protocol (NEAR) Son Durum!

Hafta boyunca Bitcoin'in kaydettiği değer artışlarının ardından kripto para piyasası bir kez daha düşmeye başladı. Piyasanın düşüş eğilimine rağmen NEAR ve AVAX, son 24 saatte önemli bir yükseliş ivmesi kazandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta boyunca Bitcoin‘in kaydettiği değer artışlarının ardından kripto para piyasası bir kez daha düşmeye başladı. Piyasanın düşüş eğilimine rağmen NEAR ve AVAX, son 24 saatte önemli bir yükseliş ivmesi kazandı.

Son haftalarda düşüş trendine giren lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son fiyat değişiklikleriyle birlikte 43.500 dolara kadar geriledi. Bitcoin’in değer kaybetmesiyle birlikte çoğu altcoin yeniden düştü. En son fiyat değişikliklerinin ardından Ethereum (ETH) 3.300 dolardan işlem görmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre kripto para piyasasının toplam piyasa değeri 2,01 trilyon dolara ulaştı.

Avalanche (Avax)
Avalanche (Avax)

Avalanche (AVAX)

AVAX, Bitcoin’in kritik fiyat seviyelerine düşmesiyle birlikte ilk olarak rotasını tersine çevirdi. Hafta içinde yapılan yukarı yönlü ataklara rağmen 100-103 dolar bölgesinden reddedilerek 82 dolar fiyat seviyelerine geriledi. AVAX, yeni güne kaydettiği fiyat hareketlerinin ardından 88 dolardan işlem görmeye başladı ve yeniden 90 dolar direnç bölgesine yaklaştı.

Near Protocol (Near)
Near Protocol (Near)

Near Protocol (NEAR)

Son zamanların en popüler kripto para birimlerinden biri olan NEAR, son 24 saatlik zaman diliminde değer kazanımlarını hızlandırdı ve son 1 aylık zaman diliminde önemli bir yükseliş ivmesi yakaladı. NEAR, Bitcoin’deki son değer kaybı ile 15 dolar fiyat seviyelerine düşmesinden sonra gidişatı tersine çevirdi ve son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık %25’lik bir değer artışı kaydetti. NEAR, son yükselen dalgalanmaların ardından yaklaşık 19$ fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.