Bitcoin HaberleriHaberler

Celcius Network,150 bin Bitcoin Rezervine Ulaşarak MicroStrategy’i Geride Bıraktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ödünç verme ve alma platformu olan Celcius Network, Bitcoin 2022 Konferansı sırasında önemli duyurular yapan kuruluşlardan biriydi. Bir açıklamada, işletme şu anda kasasında 150.000’den fazla Bitcoin olduğunu belirtti. Bu rakam aynı zamanda Coinbase, MicroStrategy ve Galaxy Digital’i de geride bırakıyor.

Terra blok zincirini destekleyen LUNA Vakfı geçtiğimiz günlerde hatırı sayılır Bitcoin satın alırken, Bitcoin 2022 Konferansı‘nda Bitcoin rezervleriyle ilgili bir açıklama yapıldı. Küresel bir kripto para borç alma ve borç verme platformu olan Celcius Network, büyümeden sorumlu başkanı Tushar Nadkarni, şirketin150.000’den fazla Bitcoin’e sahip olduğunu belirtti.

Celcius Network Bitcoin
Celcius Network Bitcoin

Nadkarni ayrıca Celcius topluluğunun şu ana kadar yaklaşık 6100 BTC teşvik aldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Topluluğumuz Bitcoin’leri ile Celcius’a olan güvenlerinden daha değerli hiçbir şey yoktur.  Bir şirket olarak amacımız, bireylere özgürlüklerini ellerinde tutma yeteneği sağlamaktır ve Bitcoin bu kurtuluştaki en hayati anahtardır. Ekibimiz her gün platformun kullanımını daha kolay, daha güvenli ve hem deneyimli hem de yeni Bitcoin kullanıcıları için daha güvenilir hale getirmek için çalışıyor.

Celcius Network, MicroStrategy’yi Geride Bıraktı!

Dünya çapında 1,7 milyondan fazla müşterisi olan Celcius, artık MicroStrategy, Coinbase, Tesla, Galaxy Digital ve Square’in toplamından daha fazla Bitcoin’e sahip. Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Celcius, şu anda 22,8 milyar doları aşan bir varlığı yönetiyor.

Ağustos 2020’den beri düzenli olarak Bitcoin alan ve bu konuda taviz vermeyen bir yazılım şirketi olan MicroStrategy, şu anda 129 bin 218 Bitcoin’e sahip. 5 Nisan’da bir MicroStrategy yan kuruluşu olan MacroStrategy, 190 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.