HaberlerMetaverse Haberleri

Renault Korea İle The Sandbox’dan Ortaklık!

Renault Korea, metaverse üzerinde dijital otomobil deneyimleri sağlamak için The Sandbox ile işbirliği yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Renault Korea ile The Sandbox’dan ortaklık. Renault Korea, metaverse üzerinde dijital otomobil deneyimleri sağlamak için The Sandbox ile işbirliği yaptı.

Video oyun sektörü için umut verici bir geleceğe sahip olan metaverse üzerindeki işbirlikleri artıyor. Renault ve The Sandbox, dijital mimarisi sadece oyun değil, birçok alandaki faaliyetlere ayak uydurabilen metaverse ile bu kez otomobil işine giriyor.

Renault Korea, Metaverse Genişletmesine Sandbox’ı Ekliyor

Fransız üretici Renault SA’nın Güney Koreli yan kuruluşu Renault Korea Motors, metaverse tabanlı oyun platformu The Sandbox ile ortaklığını duyurdu.

Anlaşmalarının bir parçası olarak, iki işletme NFT‘yi ilerletmek için dijital bir kanal kuracak. Ayrıca kullanıcılar, dijital bir ortam olan metaverse’de arabaları deneyimleme şansına sahip olacak.

Renault Kore CEO’su Stephane Deblaise, işbirliğinin marka için yeni bir dijital ortamın yaratılmasıyla sonuçlanacağını belirtti ve şunları ekledi:

Şirketimizin hazırladığı yeni dijital yolculuk, tüketicilere genişletilmiş bir marka deneyimi sunmayı ve markayı tanıtmayı amaçlıyor

The Sandbox platformunda Renault Kore, bir dizi başka markayla birlikte bir pazarlama kampanyası yürütmeyi de planlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.