Haberler

Rusya’dan, Uluslararası Kripto Para Ödemelerine Yasal Onay!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Rusya’dan, Uluslararası kripto para ödemelerine yasal onay. Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, mevcut durum göz önüne alındığında, dış ödemeler için kripto para birimi kullanmanın Rusya için bir gereklilik olduğunu ileri sürdü.

Rusya, İran Madencilik, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın ithalat için kripto para kullanımını onaylamasından kısa bir süre sonra bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre dijital varlıklar, ithalat ve ihracat için sorunsuz ödemeler sunmak için büyük bir şans sunuyor. Uluslararası kripto para ödemeleri, daha önce hiçbir araştırma yapılmamasına rağmen şu anda Rusya’nın gündeminde.

Rusya Federasyonu Uluslararası Ödemeler İçin Kripto Kullanmak İstiyor

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, Rossiya-24 ile yaptığı röportajda Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası’nın kripto para birimlerinin ülkede nasıl düzenlenmesi gerektiği konusunda farklı görüşlere sahip olduğunu söyledi.

Moiseyev, küresel ticarette kripto para kullanımının gerekli olduğunu savundu. ve şunları ekledi:

Mevcut koşullarda kripto para birimlerin uluslararası ödemelerde bir mecburiyet olması hem biz hem de Rusya Merkez Bankası için açıktır.

Moiseyev, Rusya’da önerilen altyapının kripto para birimlerinin uluslararası ödemelerde kullanılması için yeterli olmayabileceğini belirterek sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

Planladığımız altyapı sınır ötesi transferler için biraz katı olabilir. Bunun için bu transferleri önce yasallaştırmamız gerekiyor. Bir taraftan insanlara bu fırsatı vermemiz gerekirken, diğer taraftan da para aklama, uyuşturucuya yönelik ödemeler yapılmaması için de kontrol sahibi olmamız gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.