Haberler

Do Kwon podcast yayınında konuştu, “güvenlik” gerekçesiyle yerini açıklamadığını söyledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs ayında kripto para piyasasında yaşanan çöküş, Bitcoin (BTC) ve neredeyse diğer tüm kripto para birimlerinin çok sert düşüşler yaşamasına neden oldu. Yaşanan bu düşüşler sonrasında Terra LUNA’nın kurucusu Do Kwon, Güney Kore’de çöküşten sorumlu kişi ilan edildi. Bununla birlikte Güney Kore’de yetkililer Kwon’un peşine düşerken, Interpol de Kwon hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardı. Bu süreçte yeri henüz tespit edilemeyen Kwon, bir podcast yayınında bir süredir koruduğu sessizliğini bozdu. Do Kwon, ortaya çıkmamasının ve yerini söylememesinin nedeninin, “güvenlik” olduğunu ifade etti.

DO KWON MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

Several Crypto Twitter Analysts Create Luna Expose Do Kwon Responds

Laura Shin’in podcast yayınında açıklamalarda bulunan Kwon, kaçak olmadığını belirtti ve Güney Koreli savcıların yönelttiği suçlamaların siyasi olduğunu iddia etti. Kwon, “Savcıların soruşturma yoluyla yeni düzenleme oluşturmaya çalışma şekli biraz hayal kırıklığı yarattı. Oysa bu soruşturma işlemleri yasama organının veya en azından mali düzenleyicilerin görev tanımı içinde olmalı” dedi. Hakkında çıkarılan arama emrinin kopyalarını görmediğini belirten Kwon, bulunduğu yeri güvenlik gerekçesi ile açıklamadığını ifade etti.

KWON BITCOIN SATIŞI YAPTI MI?

Daha önce Güney Kore’deki ve Singapur’daki evlerinin televizyonlarda gösterildiğini ve bunun üzerine evine insanların geldiğini belirten Kwon, bu nedenle yerini açıklamadığını dile getirdi. Bir süre önce kaçış planları için elinde Bitcoin’leri sattığı iddialarıyla da gündeme gelen Kwon, böyle bir girişimde bulunmadığını ve Bitcoin satmadığını da dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.