Bitcoin HaberleriHaberler

Stok Akış modelinin mucidi PlanB, Bitcoin yatırımcılarını çok heyecanlandıran analizini paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının önde gelen analistlerinden biri olan PlanB, geçtiğimiz yıl Bitcoin’e (BTC) uyarladığı Flow to Stock (Stok Akış modeli / F2S) modeli ile tüm dikkatleri çekmişti. Söz konusu modellemeden yola çıkarak Bitcoin’in geçtiğimiz yılsonunda 100 bin dolar hedefine ulaşacağını iddia eden ancak bu konuda yanılan PlanB, bir kez daha Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandıran tahminlerde bulundu. Ünlü analist, Bitcoin fiyatının mevcut grafiklerinin, fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaran büyük ralliden önceki dönemi yansıttığını iddia etti.

“BTC’DE YENİ 4 BİN DOLARI, 20 BİN DOLAR SEVİYESİ TEMSİL EDİYOR”

Btcde Yeni 4 Bin Dolari 20 Bin Dolar Seviyesi Temsil Ediyor

F2S modeli ile tanınan popüler analist PlanB, Twitter’da 1,8 milyon takipçisine heyecanlandıran Bitcoin tahminlerini açıkladı. Ünlü analist Bitcoin için 20 bin dolar seviyesinin, “yeni” 4 bin dolar seviyesi olduğunu savundu. 2017 yılında Bitcoin’in 19 bin doları aştıktan sonra, 2018 yılında 4 bin doların altına gerilediği süreci hatırlatan PlanB, daha sonra Bitcoin’in 2019 yılında 4 bin dolar etrafında gezindiğini vurguladı. Buradan yola çıkan analist, bu 4 bin dolarlık seviyeyi şimdi ise 20 bin dolar seviyesinin temsil ettiğini öne sürdü.

2019’DA BTC NE YAPMIŞTI?

Bitcoin 2019 yılında 4 bin dolar etrafında gezindikten sonra elde ettiği yükselişlerle 2020 yılı genelinde 20 bin dolar seviyesine doğru aşama aşama tırmandı ve Aralık 2020’de bu seviyeyi güçlü şekilde kırarak, Kasım 2021’de 69 bin dolar seviyesini gördü. Ünlü analist, Bitcoin’deki zarar yüzdesinin şu anda 2011, 2015 ve 2019 yıllarındaki “büyük satın alma fırsatları” sırasında olduğunu da öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.