Altcoin Haberleri

Eylül ayını çok verimli geçiren XRP gelecekte ne yapacak? Analistler XRP’yi yorumladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile davalık durumda olan Ripple’ın davadan galip ayrılacağına yönelik beklentiler, bir süredir XRP fiyatına da yansıyordu. Eylül ayını bu beklentilerle birlikte gelen yükselişler sayesinde piyasa genelinin aksine pozitif kapatan XRP, son günlerde ise piyasada trendlere uyum sağlamış gibi görünüyor. Arkasındaki topluluğun uzun bir süredir güçlü beklentilerle baktığı XRP’nin hangi yönde ilerleyeceği merak edilirken, analistlerden XRP yorumları da geldi. XRP fiyatı hangi yöne gidecek?

XRP EYLÜL’DE SERT YÜKSELDİ

Xrp Eylulde Sert Yukseldi

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte elde ettiği yüzde 0,42 oranda değer artışı ile yazım sırasında 0,4705 dolar seviyesinde işlem gören XRP, aynı zamanda 23,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 6’ıncı kripto para birimi konumunda yer alıyor. 2021 yılında SEC davası nedeniyle boğa sezonunun bir kısmını kaçıran ve beklediği ilgiyi göremeyen XRP, bir süredir piyasa trendlerinden sıyrılarak yönünü yukarı çevirmişti. Yarıcımlar, XRP’de 23 Eylül tarihinde, Mayıs ayından bu yana görülen en yüksek değeri görmüştü.

ANALİSTLER XRP’DE NE BEKLİYOR?

Eldeki verileri değerlendiren analistler, XRP’nin Bitcoin karşısındaki değerini gösteren XRP/BTC günlük grafiğinden yola çıkarak altcoinin sürdürülebilir bir yükseliş için henüz hazır olmadığını iddia ediyor. Bununla birlikte Bitcoin karşısında 0,000024 seviyesinin kaybedilmesi durumunda da analistlere göre düşüş eğilimi hızlanabilir. Analistler, yine de XRP adına gelecekte en belirleyici faktörün SEC davasından çıkacak sonuç olduğunu ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.