Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma süreci yine Dogecoin’e yaradı: Piyasa değeri 2 günde 2 milyar dolar arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2013 yılında tamamen şaka amacıyla piyasaya sürülen ve ardından 2021 rallisinde elde ettiği muazzam artışlarla dikkatleri çekmeyi başaran Dogecoin (DOGE), bu serüvende piyasanın en büyük meme token’ı olmayı başardı. Elde ettiği bu yükselişlerde arkasına net şekilde Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın da desteklerini alan Dogecoin, bir kez daha Musk etkisi ile inanması güç değer kazançları elde etti. Dünyanın en zengin insanı ve Dogecoin destekçisi Musk’ın Twitter’ı satın alma anlaşmasını tamamladığı yönünde çıkan haberler, Dogecoin piyasa değerini 2 günde 2 milyar dolardan fazla artırdı!

DOGECOIN FİYATINDA ELON MUSK ETKİSİ

Dogecoin Fiyatinda Elon Musk Etkis

Elon Musk’ın aylardır devam eden Twitter’ı satın alma anlaşması son günlerde netlik kazanmaya başladı. Daha önce anlaşmadan vazgeçen Musk, finansman sağlayacak olan bankalarla görüşmelerini tamamladı ve Twitter’daki biyografisini de “Chief Twit” olarak güncelledi. Musk’ın Twitter’ı satın alma anlaşmasını tamamladığı yönünde çıkan haberler, yine Dogecoin fiyatına yansıdı. Yaklaşık 2 gün önce 8 milyar doların altında piyasa değerine sahip olan Dogecoin, haberlerin ardından 10,48 milyar dolarlık piyasa değerini aştı. 1 hafta yüzde 32 yükselen DOGE, son 24 saatte ise yüzde 18’den fazla değer artışı yaşadı.

DOGE YENİDEN 0,072 DOLARIN ÜZERİNDE

En büyük meme token konumunda yer alan DOGE, elde ettiği değer artışları ile son 10 haftalık süreçte ilk kez 0,072 dolar seviyesinin de üzerine çıkmayı başardı. Geçtiğimiz haftalarda dev balinalar milyarlarca Dogecoin’i hareket ettirmişti ve Dogecoin’deki tekil adresi sayısı da son 3 ayda 100 binden fazla artış göstermişti. Yazım sırasında DOGE, 0,076 dolarda işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.