Haberler

Kripto Uzmanından Şaşırtan İddia: Vitalik Buterin ve Elon Musk Ortaklığı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para podcast yayıncısı ve Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein kripto sektörü hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı. Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği Gokhshtein, sektörün iki ünlü isminin birlikte çalışabileceği olasılığına dikkat çekti. Gokhshtein, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ile Twitter patronu Elon Musk’ın Dogecoin için birlikte hareket edebileceğini söyledi. Ünlü kripto yayıncısına göre Buterin ve Musk, daha güncel bir DOGE için güçlerini birleştirebilir. Bu paylaşım kripto para topluluğunda heyecan yarattı.

Bitcoin Yerine DOGE Ön Planda

Twitter Dogecoinbitc

Gokhshtein, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yerine Dogecoin odaklı bir ortaklık yaşanabileceği ihtimali üzerinde duruyor: “Hepimizin Vitalik ve Elon’un DOGE’u bir şekilde güncelleştirmek için birlikte çalıştığını göreceğimizi hissediyorum. Bitcoin üzerinde birlikte çalışmayacaklar çünkü Vitalik geçmişte bunu denedi ve reddedildi, Elon ise şaka olarak başlayan bir şeyi ciddi bir şeye dönüştürmekle ilgileniyor.” Kripto para podcast yayıncısı Gokhshtein, Musk ve Buterin’in Dogecoin için güçlerini birleştireceği iddiasıyla bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Buterin’in Açıklamalarını Kaynak Gösterdi

Kripto para topluluğundan büyük ilgi gören bu iddia, yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi. Bazı kripto para yatırımcıları böyle bir ortaklığın mümkün olmayacağını öne sürerken Gokhshtein, Buterin’in geçmiş dönemde Dogecoin hakkında yaptığı açıklamaları kaynak gösterdi. Buterin, Ethereum’un PoS konsensüs mekanizmasına geçişi sırasında benzer bir hamlenin Dogecoin için de yapılması gerektiği tavsiyesinde bulunmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.