Haberler

Elon Musk Telefon Üretecek İddiası DOGE Fiyatını Uçurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Apple ve Google’ın Twitter’ı uygulama mağazalarından çıkarması potansiyeli, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın bu ihtimale karşı alacağı tedbir ise en büyük meme token Dogecoin (DOGE) fiyatını uçuşa geçirmeye yetti. Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimlerden Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda DOGE destekçilerini heyecanlandıran ifadeler kullandı.

Elon Musk’tan Akıllı Telefon Açıklaması

Elon Musk Reu 1822716 1

Twitter’ın yöneticisi Elon Musk’ın bir akıllı telefon üreteceği iddiası sosyal medyayı salladı. Kripto para destekçisi olarak bilinen ünlü milyarderin bu paylaşımı, Apple ve Google’ın Twitter’ı uygulama mağazalarından çıkarabileceği iddiaları üzerine geldi. Kripto para topluluğu, Musk’ın yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmesi halinde Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul edebileceğini fiyatlamaya başladı. Yatırımcıların artan ilgisiyle birlikte DOGE fiyatı belirsiz piyasa ortamında bile yüzde 10’dan fazla değer kazandı.

“Umarım İşler O Noktaya Gelmez”

Twitter’da büyük tartışma yaratan Apple ve Google’ın Twitter iddiaları, kripto topluluğunun dikkatini çekti. ABD’li yorumcu Liz Wheeler, dev şirketlere alternatif olarak “Adam Mars’a roketler yapıyor, küçük bir akıllı telefon üretmesi kolay olmalı, değil mi?” paylaşımı yaptı. Elon Musk’ın yeni bir telefon çıkaracağı iddiaları gündeme gelirken ünlü milyarderin “Umarım iş o noktaya gelmez, ama evet, başka seçenek yoksa alternatif bir telefon yapacağım.” yanıtını vermesi dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.