Haberler

Kripto Varlık Yatırım Fonları Beş Haftalık Para Girişini Sonlandırdı!

SEC'nin spot Bitcoin ETF'lerine onay verdiği süreçte, kripto yatırım ürünlerine olan ilgi arttı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC’nin spot Bitcoin ETF’lerine onay verdiği süreçte, kripto yatırım ürünlerine olan ilgi arttı. Ancak, beklentilerin gerçekleşmesiyle birlikte pozitif seri sona erdi. Avrupalı varlık yöneticisi CoinShares’in raporuna göre, Ocak ayının ikinci haftasında kripto yatırım ürünlerinden 21 milyon dolarlık net çıkış yaşandı. Kripto para verilerine göre, en büyük çıkışı Bitcoin (-24,5 milyon dolar) yaşadı. Onu Ether (ETH) (-13,5 milyon dolar) ve Solana (SOL) (-8,5 milyon dolar) takip etti.

Image 24

 ABD hariç birçok ülkede çıkışın gözlendiği ülke bazlı rapora göre, Kanada’da 165 milyon dolar, Almanya’da 98,4 milyon dolarlık yatırım kripto para biriminden çıktı yaparken Amerika’da 263 milyon dolarlık pozitif bir akış kaydedildi.

Grayscale’ye Soğuk Tutum Devam Ediyor!

Coinshares, Spot Bitcoin ETF’lerine dikkat çekerek, Grayscale fonundan ayrı bir parantez açıyor. Bu fon, rakiplerine göre yüksek bir komisyon ücreti olan %1,5 talep ediyor.  Coinshares’e göre, sadece bir haftada 2,2 milyar dolarlık yatırım Grayscale fonundan kaçtı. Yatırımcılar, Grayscale, Purpose Investements ve ProShares fonlarını terk ederek, tercihlerini BlackRock’ın iShares fonu ve Fidelity’den yana kullanmışlardır. 

Image 25

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.