HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Bitcoin (BTC) Haftaya Yükselişle Başladı: Kripto Para Piyasasında Son Durum!

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin'in (BTC) değeri son 24 saatte ortalama %1 artarak 21.450 dolardan işlem görmeye başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ( BTC) haftaya yükselişle başladı: kripto para piyasasında son durum. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) değeri son 24 saatte ortalama %1 artarak 21.450 dolardan işlem görmeye başladı. Piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu, Bitcoin değerindeki büyümenin bir sonucu olarak yeni haftanın başında yükseldi. Son fiyat artışlarının ardından, Ethereum (ETH) 1.600 doları aştı. Kripto para birimleri piyasası şu anda toplamda 1,06 trilyon dolar değerinde. Öte yandan, Coinglass’tan gelen veriler, son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki short ve long pozisyonların ortalama 100 milyon dolara likide edildiğini gösteriyor.

Yeni Haftayı Yükseliş İle Sürdürüyor

Bitcoin Btc Coin Turk Com 20

Geçen hafta aşağı yönlü ivme nedeniyle 24.800 dolardan 20.885 dolara gerileyen en iyi kripto para Bitcoin (BTC), 24 saate göre ortalama %1’lik bir değer artışıyla 21.450 dolardan işlem görmeye başladı. Yeni haftanın başlangıcı kripto para piyasasının yükseliş eğiliminde olduğunu gördü ve piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu yörüngelerini bir kez daha yukarı doğru değiştirdi. Son fiyat artışlarının ardından, Ethereum (ETH) 1.600 doları aştı.
Kripto para birimleri piyasası şu anda toplamda 1,06 trilyon dolar değerinde. Öte yandan, Coinglass’tan gelen veriler, son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki short ve long pozisyonların ortalama 100 milyon dolar tasfiye edildiğini gösteriyor.

Kripto para Piyasasında Son Durum

Avalanche (AVAX) 22, Binance Coin (BNB) 297 dolar, Cardano (ADA) 0,45 dolar, XRP 0,34 dolar, Solana (SOL) 36 dolar, Polkadot (DOT) 7,3 dolar ve Cardano (ADA) 0,45 dolar bu kripto paralar için en son fiyat değişiklikleridir.
Polygon (MATIC) için 0,8 ve 0,81 ABD dolarından işlem görmeye başladı. Ayrıca, CoinMarketCap istatistiklerine göre, en son artışlarını takiben, Eos (EOS), Synthetix (SNT), Lido DAO (LDO), Aave (AAVE) ve Nexo (NEXO), en büyük pazara sahip ilk 100 kripto para birimi arasında yer alıyor.  Kripto varlıkların değerinde buna uygun bir artış görüldü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.