HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

NFT Dünyası Türkiye’de Buluşuyor: NFT Summit İstanbul 2022 için Geri Sayım Başladı!

Dünyada Büyük Ses Getiren NFT'ler Türkiye'de de Büyük İlgi Görüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT dünyası Türkiye’de buluşuyor: NFT Summit İstanbul 2022 için geri sayım başladı. 28-29 Mayıs tarihlerinde Türkiye’nin ve bölgenin ilk kapsamlı etkinliği olan NFT Summit İstanbul 2022, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. NFT alanındaki profesyonellerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte en yeni eserler öne çıkarılacak, 50 NFT sanatçısı ise NFT Summit İstanbul için özel olarak geliştirdikleri eserleri katılımcı ve misafirlerin beğenisine sunacak.

Dünyada büyük ses getiren NFT’ler Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı etkinliği olan NFT Summit İstanbul, 28-29 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Yüksek teknoloji Uzmanlarının ve şirketlerin başlıca odak noktaları Dijital Sanatlar, NFT, WEB 3.0, Metaverse ve Tasarım, Blockchain, DEFI–CEX/DEX olmak üzere çeşitli oturumlarda ve panel etkinliklerinde en önemli olan bu konuları tartışacaklar. Ayrıca sözleşmeler, işletme ekonomisi, yasal haklar ve yatırımlar gibi konular da mercek altına alınacak.

Uzman isimler, en trend konuları mercek altına alıyor 

Cross-chain ve blockchain’den  bağımsız ilk NFT platformu olan NFTrade’in CEO’su Ori Levi, ConsenSys Software Strateji Başkanı Simon Morris, İstanbul Blockchain Kadınları Başkanı Ebru Güven, kripto endüstrisinde müzik, sanat ve kültür  topluluğu oluşturmayı hedefleyen NFT koleksiyonu hepsi etkinlikte hazır bulunuyor. NFT koleksiyonu olan Chipstock69’ers’in multidisipliner sanatçıları ve kurucu ortakları Can Bonomo, Mercan Dede ve Cüneyt Özdemir etkinlikte Konuşacaklar arasında.

NFT Summit İstanbul’a katılan uluslararası isimler arasında Humbl CEO’su Brian Foote, BoomHits CEO’su Jon Hook, Antenna NFT Kurucusu Katya Vinnikova, Bunch CEO’su Selçuk Atlı, Coniun.io Kurucu Ortağı Okan Uçkun, lucify.io Kurucu Ortağı Doruk Eker, Firefly , Üst Analitik Yöneticisi (Chief Analytics Officer) Dr. Taylan Yıldız ve Inflow Network Kurucu Ortağı Afşin Avcı NFT Summit İstanbul’un uluslararası isimleri arasında yer alan kişilerdir.

Dünyanın dört bir yanında 50 NFT sanatçısı, eserlerini sergileyecek

NFT Summit İstanbul için dünyanın dört bir yanından 50 NFT sanatçısı ve Türk sanatçılar, Todays Art ve Decol ile birlikte benzersiz bir kürasyonla bir araya gelerek eserlerini sergileyecek. Katılımcılar iki gün boyunca etkinliğe özel tasarladıkları eserleri görebilecek, sanatçılarla tanışabilecek ve tercih ettikleri eserleri satın alabilecekler.

NFT Summit İstanbul kapsamında düzenlenen atölye çalışmaları,toplantılar ve sosyal etkinlikler, katılımcılara ve misafirlere ağlarını büyütme fırsatı sunacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.