Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Altcoin Sezonu Başladı Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçmiş verilere bakıldığında Bitcoin fiyatındaki artış ilk olarak Bitcoin piyasa hakimiyetinin artmasını ve bu diğer altcoin’lerin  daha sakin fiyat hareketlerinde gitmesini birlikte getiriyor. Ancak Bitcoin piyasa hakimiyeti düşmeye başladığında “altcoin sezonu” olarak adlandırılan ve altcoin’lerin yükselişe geçtiği dönem başlıyor. Görecelli güç endeksine bakıldığında altcoin sezonunun başlamaddığı söylenebilir.

Bitcoin Dominance Henüz Düşmedi

Altcoin sezonu, altcoin’lerin Bitcoin’den büyük bir farkla daha iyi performans gösterdiği bir dönem olarak tanımlanır. 2021 senesinde yaşanmış olan son yükselişler karşılaştırıldığında altcoin sezonunun başlaması ile birlikte altcoin’lerin Bitcoin’den daha iyi performanslar gösterdiklerine tanık olduk.

Göreceli Güç Endeksini değerlendiren analistlere göre ise hemen hemen bir altcoin sezonu başlamamış bile olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Altcoin Sezonu Başladı Mı?

Bitcoin piyasa hakimiyetinde yaşanacak bir düşüşle birlikte altcoin’lerin oldukca daha yüksek seviyeleri görebileceği düşünülüyor. Bu noktada analistler 2017’de görülen Bitcoin dominance değerlerine de henüz ulaşılmadığını ifade ediyor.

Dolayısıyla Bitcoin piyasa hakimiyeti gelecek günlerde gerilerse altcoin tutarlarında oldukca ciddi artışlar görülebilir.

UYARI: Yazılarda yer verilen bilgiler yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve risk taşıdığının bilincinde olmalı, yatırımlarını kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.