Haberler

Kripto Para Borsası Bitstamp, Tepki Çeken İşlem Ücretlerini Rafa Kaldırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Bitstamp, tepki Çeke işlem ücretlerini rafa kaldırdı. Lüksemburg merkezli dev kripto borsası Bitstamp, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bazı müşterilerin etkin olmayan hesaplarından ayda 10 euro’luk işlem ücretlerini düşürme niyetinden vazgeçeceğini açıkladı.

Bitstamp, İşlem Ücreti Kararından Vazgeçti

1 Temmuz’da yayınlanan blog gönderisinde Shelved Bitstamp, ilk olarak beklenen işlem fiyatını açıkladı ve Ağustos ayından itibaren bazı müşterilerden aylık 10 Euro’luk bir “hareketsizlik ücreti” alınabileceğini açıklamıştı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden müşteriler hariç olmak üzere, önceki yıl herhangi bir işlem yapmayan veya tamamlamayan ve hesap bakiyesi 200 Euro’nun altında olan müşteriler işlem ücretine tabi olacaktır.
Bazı kullanıcılarının yeni işlem maliyeti uygulamasını tanıtan ilk blog gönderisinin karışık bir yanıt aldığını kabul etmesine rağmen, Bitstamp işlem ücreti konusundaki fikrini değiştirmedi. Ancak borsa, duyurunun ardından müşterilerden gelen şikayetleri gerekçe göstererek hareketsizlik ücreti programını rafa kaldırdığını söyledi.

Bitstamp

Kripto Para Borsası Bitstamp, Açıklama Yaptı

Bir haber bülteninde Bitstamp CEO’su JB Graftieaux, “Herkesin görüşlerini dikkate aldık ve hareketsizlik ücreti uygulamasını silmeye karar verdik. Müşterilerimizi dinlemek hizmet DNA’mızın bir parçası. Bitstamp’ın hedefi her zaman sektör lideri hizmetler sunan güvenli ve güvenilir bir ticaret platformu olmak olmuştur ve biz bu yolumuzdan sapmak niyetinde değiliz ” Bitstamp, basın açıklamasında ayrıca “finansal durumunun sağlam ve sağlıklı olduğunu” belirtti.

Kripto para borsaları, piyasanın azalan ticaret hacimlerinin bir sonucu olarak özellikle zorlu bir konumda bulunuyor. Bazı borsalar iflasın eşiğine gelirken, kripto para piyasalarında son dönemde yaşanan çöküş sonucunda bazı borsalar kapanmak zorunda kaldı. Buna karşılık, hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 8 Temmuz’dan itibaren BTC/AUD, BTC/BIDR, BTC/BRL, BTC/BUSD, BTC/EUR , BTC/GBP, BTC/RUB, BTC/TRY, BTC/TUSD, BTC/UAH, BTC/USDC, BTC/USDP ve BTC/USDT ticaret çiftleri için artık işlem ücreti talep etmeyeceğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.