Analiz

Ethereum (ETH) Durmuyor Yeni Hedef 4.000 Dolar Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH), an itibarıyla öneml  bir fiyat hareketi sergiliyor. Genel piyasa trendi haricinde atağa kalkan ethereum, 3.800 dolar sınırına dayandı. Ethereum, trendlere meydan okuyan altcoin olarak yukarı yönlü seyrini sürdürüyor.

Lider Altcoin Yükselişe Geçti

En popüler ikinci kripto para Ethereum, keskin bir yükselişle 3.788 dolara tırmandı. Haftalık kazanımlarda ilk 10’a giremese de ETH grafikleri mühim artış kaydetti. ETH, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %10’un üstünde değer kazandı.

Ethereum boğaları, ağustos ayının son günlerinde hakimiyeti ele geçirerek satın alma işlemleri gerçekleştirmiş oldu. ETH bir aydır ilk kez 20SMA bölgesinde kapanmasının arkasından ani bir yükseliş tepkisi verdi. Fiyatın üst trend çizgisine dönmesi ile ETH’ye 4.000 dolar yolu gözüktü.

ETH, kritik seviye olan 3.600 dolarlık üst direnç çizgisini aşarak dikkat çeken bir yükseliş gösterdi. Artış trendini işlem hacimleri de desteklerken piyasadaki yükseliş eğilimi onaylandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Grafikleri

Bununla birlikte Müthiş Osilatör ve RSI satın alma baskısı gözle önüne serildi. MACD, ani yükseliş hareketini işaret etti. ADX göstergesi  yukarı yönlü bir kırılma sinyali vermedi. Öte taraftan ETH fiyatı 3.600 doların üstünde tutulması, 4.000 dolar yolculuğunun kilit noktası olarak değerlendirilebilir.

Ethereum Grafikleri-Cointurk
Ethereum Grafikleri-Cointurk

ETH London Hard Fork’un Etherum üzerindeki etkisi sürüyor. ETH London güncellemesi, büyük ilgiyle takip edildi ve önemli altyapı sorunları sorunlarının çözüm başlangıcı olarak görüldü. Burada bir ivme yakalayan ETH, 3.200 dolar seviyelerinde birikim aşamasından geçti.

10.000’in üstünde Ethereum’un yakılması ile artış trendi desteklenmiş ve yükseliş alevlendi. Ethereum boğaları, gözünü 4.000 dolar seviyesine dikmiş durumda. ETH, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 3.723 dolarlık fiyat bandında alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.