Altcoin HaberleriHaberler

Altcoinler Sezonu Geri Mi Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında elde edilen son verilere bakılırsa altcoinler,  son günlerde Bitcoin’den  daha iyi bir performans sergiliyor.

Bitcoin (BTC) fiyatında yukarı yönlü hareketler devam ederken elde edilmiş son verilere bakılırsa altcoinler Bitcoin’den  daha iyi performans sergilediği görülüyor. Dolayıısyla son günlerde küçük bir altcoin sezonu yaşandığını söyleyebiliriz.

Altcoinler Sezonu Geri Mi Geliyor?

Altseason endeksine bakılırsa, altcoin birimleri içinde ağustos ayında Bitcoin‘den daha iyi performans gösteriyor. Yapılan açıklamalara bakılırsa Altcoin endeksi bu ay 84 değerini işaret ediyor, bu da altcoinlerin Bitcoin’e oranla daha iyi bir performans gösterdiği şeklinde yorumlanıyor.

Öte taraftan bu bimini altcoin sezonunun gelmesinin ana sebebi, Bitcoin grafiğindeki belirsizlik ve neredeyse bir haftadır devam eden konsolidasyon olduğu düşünülüyor. Bitcoin, 12 günden fazla bir süredir 48.000-43.500 dolar aralığında işlem görürken, altcoinlerde fiyat artışları devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Cardano ve Solana Son Durum

Cardano (ADA) bugün yeni bir üstün dereceli kırarak 2,55 dolara kadar terfi etti. ADA yükselişinin arkasında hem Alonzo hard fork’unun duyurulması hem de kripto para topluluğunun güçlü desteği var benzer halde görünüyor.

Cardano bundan Ağustos ayı başlangıcında 1,26 dolardan işlem görüyordu ve dolayısıyla neredeyse 3 hafta içinde ADA fiyatını ikiye katlamış oldu. Bununla birlikte analistler akıllı sözleşmelerin tesiri ile ADA’nın artışa devam edebileceğini ve fiyatın 5 dolar seviyelerine kadar yükselebileceğini ifade ediyor.

Solana (Sol)-Tradingview
Solana (Sol)-Tradingview

Tüm bunlara  ek olarak kripto para piyasasında geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşler esnasında sergilediği performansı ile Solana (SOL) da oldukça ilgi çekmişti. Sergilediği yükseliş ivmesi ile birlikte 80,5 dolar seviyesine kadar yükselen SOL, yazımızın kaleme alındığı an itibari ile 71 dolar bandına gerilemiş durumda. Yine de SOL’un piyasanın geri kalanına bakılırsa oldukça iyi performans sergilediği söyelenebilir..

Bunlara ek olarak öteki altcoin birimlerinde de yukarı yönlü hamleler devam ediyor ve yatırımcılar bir sonraki büyük yükselişi meydana getirecek altcoinleri arıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.