HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Algorand (ALGO) Satın Alınmalı mı? Altcoin Başarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Algorand (ALGO) Satın alınmalı mı? altcoin başarısı. kripto para yatırımcıları, Bitcoin bir kez daha 22.000 doları hedeflediği için önceki güne göre çift haneli kazançlar gördü. Özellikle Ethereum geçen hafta %30’dan fazla arttı. FOMC tutanakları, enflasyon istatistikleri ve 100 baz puanlık faiz artışını zayıflatan diğer işaretlerden sonra, en büyük altcoinin performansı arttı.

Algorand (ALGO)

Birkaç kripto para birimi için, hakim yatırımcı ilgisi önemli bir engel teşkil etti. Bunlardan biri, kripto para piyasasının kurtarma modunu açamamasıdır. Algorand (ALGO) için yıl zor geçti. Ancak, bu haberin  yazıldığı sırada ALGO güç kazanıyor gibi görünüyordu. Önceki gün, ALGO 0,31 dolardan 0,34 dolara yükseldi. Yaklaşık %3.32’lik kazanç o kadar önemli görünmese de, diğer ölçümler aynı fikirde değil gibi görünüyordu. Algorand’ın son iki gündeki hacmi dikkat çekiciydi. Temmuz ayına 57,10 milyon işlem hacmiyle başlayan ALGO, hızla 95,58 milyona yükseldi. İkincisi, yazının yazıldığı sırada mevcut olan bilgilerdi.

Algo Islem Hacmi

Bu, kripto yatırımcılarının bir kez daha kendinden emin olduğunu mu gösteriyor?

Algorand (ALGO) Alınır mı?

ALGO fiyatı orta vadede birkaç dirençte zorluklarla karşılaştı. Geçmişteki genişlemesi, belirli eşiklerin üzerine çıkamaması nedeniyle engellendi. Örneğin, 18 Mayıs’ta 0,50 dolarlık direnci aşamadı. 8 Haziran’da 0,42 doların altına düştüğünde başka bir engelin üstesinden gelemedi. 26 Haziran’daki bir rallide 0,35 doların üzerinde tutunamadı.

Algo Fiyat Grafigi

Ancak, yazının yazıldığı sırada ALGO’nun göstergeleri olumluydu13 Temmuz’dan bu yana RSI yükseliyor ve bu yazı itibariyle tarafsız bölgenin üzerinde olan 63’te. Diğer bir deyişle, piyasanın genel havası olumluysa, yakın gelecekte hızlı artışlar görmeyi beklemeliyiz.

Altcoin Balina

ALGO’nun sorunları, yine de, bir süre için belirgin olmayabilir. Yazma sırasında, 5 milyon doların üzerinde balinaların oranı %43.88’den  %43.69’a düştü. Ancak, bu süre boyunca piyasa değeri 2,28 milyar dolara yükseldi.
Yatırımcı güveni seviyesi yükseliyor ancak düşük kalıyor. ALGO yatırımcıları, 27 Temmuz haftasında gerçekleşecek FED toplantısı öncesinde cazip satış fırsatlarından yararlanabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.