Haberler

Kripto Platformu WonderFi Technologies’den Büyük Adım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto platformu WonderFi technologies’den büyük adım . Bir kripto platformu olan WonderFi Technologies, Kanadalı bir kripto ticaret platformu olan Coinberry’yi 30,6 milyon dolara satın almayı amaçlıyor. Kevin O’Leary tarafından desteklenen WonderFi, Pazartesi günü Kanada’daki varlığını genişletmeye devam ettiğini söyledi.

Büyük Satın Alma Hamlesi

Kanada’da 400.000’den fazla müşterisi olan bir kripto ticaret platformu olan Vancouver merkezli Bitbuy, kısa süre önce WonderFi tarafından 162 milyon dolara satın alındı. Coinberry‘nin şu anda Kanada’da 220.000’den fazla kayıtlı tüketicisi var. WonderFi’ye göre Coinberry’nin tam hisse satışının 2. çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan CEO Ben Samaroo, Kanada’nın kripto işinin parçalanmış olduğunu ve bu nedenle WonderFi’nin konsolidasyonu büyük önem taşıyor. WonderFi, dijital varlık ürün tekliflerini çeşitlendirirken bu yıl küresel olarak büyümek istiyor.

Kripto Platformu Wonderfi Technologies'Den Büyük Adım !
Kripto Platformu Wonderfi Technologies’Den Büyük Adım !

WonderFi, Samaroo’ya göre Bitbuy’un markasını Avustralya’da büyütüyor ve bu yıl ABD gelişimininin aktif bir şekilde araştırıldığını söyledi.

WonderFi’den Önemli Hamleler

Ürün portföyünü tamamlamak için WonderFi geçtiğimiz günlerde oyun geliştiricisi Sun Machine Entertainment’ı 13,5 milyon dolara satın almayı planladığını duyurdu. İşlemin ikinci çeyrekte tamamlanması planlanıyor.

Sun Machine anlaşmasından bahseden Samaroo, bitcoin işlemleriyle ilgilenmeyen kullanıcılara ulaşma yeteneğini vurgulayarak, “Bu kullanıcı edinmek için gerçekten başka bir akış” dedi. Kullanıcılar, bu hareketin bir sonucu olarak WonderFi’nin birleşik platformları aracılığıyla NFT kazanabilecek ve bunları talep edebilecek.

O’Leary ve FTX’ten Sam Bankman-Fried, şirket tarafından stratejik yatırımcılar olarak görülüyor. O’Leary açıklamasında  “Önemli olan, kriptoya uyumlu erişim ve WonderFi kendini Kanada’da bu konuda hızla bir lider olarak kabul ettirdi. Bir sonraki durak, küresel büyüme olacak.” ifadelerinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.