Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasası İçin Yükseliş Sinyalleri: Bitcoin ve Altcoinlerde Neler Olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları, piyasanın yükseliş trendinde olduğunu düşünmeye devam ediyor. Bitcoin’in yeniden 23.400 dolar seviyesini aşması, diğer kripto paraların da tekrar yükseleceği umudunu arttırıyor. Bu hafta piyasayı neler bekliyor? Uzmanların yorumları, güncel gelişmeler ve yatırımcıların izlemesi gereken önemli faktörlerle birlikte kripto para piyasasının geleceği hakkında detaylı bir değerlendirme sizleri bekliyor.

Bitcoin’de Neler Oluyor?

Bitcoin, son zamanlarda oldukça dalgalı bir seyir izliyor ve uzmanlar Şubat ayının son haftalarının kritik olduğunu düşünüyor. Kısa vadede 25.000 dolar seviyesinin, BTC’nin 30.000 dolar seviyesine yeniden yükselebileceği bir başlangıç yapabileceği belirtiliyor. Makroekonomik yapıda bu hafta ortası sakin geçecek olsa da, on-chain metrikler önemli olacak. Ancak, uzun vadeli beklentilerde henüz satış havası görülmüyor.

Bitcoin’in 23.500 dolar seviyesine yükselmesi umut verici bir gelişme olarak görülüyor. Popüler kripto para analisti ve trader Rekt Capital, “BTC, makro Aylık Aralığının En Yüksek Aralığı olan ~23400 dolar seviyesinden çıkmayı başardı” diyor.

Şubat ayının sonuna doğru BTC’nin yükselmesi için bu durumun devam etmesi gerekiyor. Yaklaşan Aylık Kapanış çok ilginç olacak.

Bitcoin Kripto Uzman Gorusu

Kripto Paraların Geleceği Ne Olacak?

Rekt Capital’e göre, Mart ayı Bitcoin için uzun vadeli bir trend çizgisine geçiş için kritik bir dönemeç olacak ve bu çizginin geçilmesi trendin tamamen sona ermesine işaret edecek. Bu nedenle, kripto para yatırımcıları çok yüksek volatiliteye hazırlıklı olmalıdır.

Cuma günü açıklanacak Tarım Dışı İstihdam verisi ve PMI verileri, ekonomik canlılık ve istihdam durumunu ortaya koyacak. İşsizliğin son 53 yılın en düşük seviyesinde olduğu göz önüne alındığında, kripto para piyasasının da yönünde belirley

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.