NFT HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Yuga Labs, Metaverse Projesiyle İlgili Bir Belge Yayınladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yuga Labs, Metaverse projesiyle ilgili bir belge yayınladı. NFT endüstrisi sürekli genişlemekte ve değişmektedir.
Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki kuruluş olan Yuga Labs, bu kez NFT endüstrisi için önemli olan yeni bir gelişmeye imza attı.

Yuga Labs Yeni Çalışmalar Yürütüyor

Literatür dışında, yazılım firması Improbable ile geliştirilmekte olan metaverse platformu için bir kullanıcı kılavuzu Yuga Labs tarafından yayınlandı.

Otherside Launch Image Rc1

Yuga Labs’in metaverse projelerinden biri olan Otherside, hedeflerini, geleceğe yönelik planlarını ve etik ilkeleri detaylandıran bir rapor yayınladı.

Twitter’da Yuga Labs durumla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Bu belge, bir başlangıç ​​kılavuzu olarak hizmet ediyor. Platformun temel ilkelerini, geliştiricilerinin yeteneklerini ve topluluk oluşturma olanaklarını kapsıyor.

Yuga Labs, çevrimiçi ortamı İngiltere merkezli oyun geliştiricisi Improbable ile işbirliği içinde oluşturdu ve Litepaper’ı metaverse platformunun oluşturulmasına yönelik ilk adım olarak görüyor.

İşletme, platformun gelişimine doğru yolu almasını sağlayacak açık, şeffaf ve yinelemeli bir zihniyetle yaklaşma sözü verdi.

Bir başka hatırlatma olarak, Yuga Labs’ın Otherside NFT’leri metaverse projesi geçen Mayıs ayında birkaç saat içinde satarak önceki rekoru kırdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.