HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Amazon Web Services ile VEChain’inden Teknik Ortaklık: VET Altcoinden Hızlı Yükseliş

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amazon Web Services ileVEChain’inden Teknik ortaklık: VET altcoin yükseldi. Halka açık blok zinciri VeChainThor’un piyasaya sürülmesinin ardından, VeCarbon’un arkasındaki kuruluş olan Shanghai Tanlian Technology, projenin uluslar ve nihayetinde kıtalar için Blockchain tabanlı karbon yönetimi hizmetleri sunma hedefinde heyecan verici yeni bir bölüme ulaştı. Bu konuda VeChain’in teknik ortağı olarak Amazon Web Services’i seçtiği belirtildi. VeChain’in bölgesel varlığı VET, haberin ardından sadece beş dakika içinde %10’dan fazla yükseldi.

Teknik İşbirliği

VeCarbon, 2021’in ikinci yarısında çeşitli sektörlerde ve uygulama senaryolarında teknolojisi için sayısız başarılı kullanım senaryosunu test ettikten sonra, önümüzdeki yıllarda platformunda muazzam veri hacimleri ve kaçınılmaz olarak büyük ölçekli depolama ve analitik çözümleri sunmaya hazır. Sonuç olarak Amazon Web Services’in (AWS) teknik iş ortağı olduğu belirtildi.

Kurumsal müşterilere güvenilir bir karbon emisyonu kontrol sistemi sağlamak için AWS, VeCarbon’a veri güvenliği ve uyumluluğu için bulut altyapısı sağlamada yardımcı olacak. AWS, özellikle karbon envanteri veri analizi ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra ARM mimarisine sahip Amazon Graviton2 bulut sunucularının yanı sıra yeterli işlem gücü alternatifleri sunarak Intel ve AMD ile iyi ortaklık içinde

 VET Hızlı Yükseliyor

Vetusdt 2022 08 02 14 47 10

Haberin ardından kanatlarla uçuşa geçen VeChain’in yerel varlığı VET, hızlı bir şekilde %10’dan fazla arttı. Yazının yazıldığı sırada 0.02811 dolar değerinde olan altcoin, sadece 7 gün içinde yaklaşık %25’lik bir kazanç gördükten sonra şimdiden yatırımcıların gözdesi oldu. Haberin bir sonucu olarak, yatırımcı ilgisinin daha da artması bekleniyor.

VeChain Vakfı’ndan Açıklama

Haberin yayınlanmasından bir buçuk saat sonra, VeChain Vakfı resmi Twitter hesabında AWS ilişkisiyle ilgili makalenin güncelliğini yitirdiğini söyleyerek bir özür yayınladı. açıklamada şunlar yer aldı:

Karışıklık için özür dileriz. AWS’nin VeCarbon ile ilgili örnek olay incelemesi/teknik ortaklığı ile ilgili aşağıdaki makaleyi arşivlemek amacıyla Medium hesabımıza ekledik. Orijinali 9 Mayıs 2022 tarihinde VeChain.org’da yayınlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.