Haberler

Binance, Kazakistan Faaliyetleri için AFSA’dan Onay Aldı

Astana Finansal Hizmetler Otoritesi, Binance'e Kazakistan'da faaliyet göstermesi için ön izin verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, kazakistan faaliyetleri için AFSA’dan onay aldı. Astana Finansal Hizmetler Otoritesi, Binance’e Kazakistan’da faaliyet göstermesi için ön izin verdi.

Bu hareketle, Astana Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA), Kazakistan’da konsept olarak Binance iş izni veren ilk otorite oldu. AFSA’nın asıl onayı vermesi için Binance’in zamanında tamamlanması beklenen tüm başvuru prosedürünü tamamlaması gerekiyor. Bu noktada Binance, Astana Uluslararası Finans Merkezi’nde Dijital Varlık Alım Satım Tesisi operatörü ve Saklama Sağlayıcısı olarak hizmetlerini sunabilecek.

Kazakistan Binance için Büyük Bir Başarı

Astana Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA), şirketin konuyla ilgili açıklamasına göre, Binance’e dijital varlık alım satım tesisi işletmek ve sürdürmek için izin verdi.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), ön onay hakkında şu şekilde yorum yaptı:

Kazakistan, Orta Asya kriptosunun benimsenmesi ve düzenlenmesinde öncü olduğunu gösterdi. Bu, Binance’in dünya çapında güvenli ve iyi düzenlenmiş bir ortamda ürün ve hizmetler sağlama ve uyumluluk öncelikli bir değişim olma taahhüdünü daha da ifade ediyor.

AFSA İcra Kurulu Başkanı Nurkhat Kushimov, yeni pazarları keşfeden önemli yatırımcıların, yüksek standartlarda düzenleyici uygulamaların yanı sıra net ve iyi yönetilen yasalar gerektirdiğini belirtti ve sözlerine şunları ekledi:

Bir düzenleyici bu gereksinimleri karşıladığında, güvene dayalı bir işbirliği ve oyuncuların güvenli ve verimli bir şekilde çalışabileceği bir ekosistem oluşturur. Binance’in çalışmasının dijital varlık endüstrisinin bu canlı ekosistemini yerel ve bölgesel olarak daha da geliştireceğine inanıyoruz

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.