Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Analist yükselişler için “daha değil” dedi, BTC ve ETH için dip tahminlerini açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda zorlu süreçler yaşanmaya devam ederken, Bitcoin’in (BTC) son 5 aydır 19 bin dolar bölgesinde akümüle olduğu görülüyor. Kasım 2021’den bu yana düşüş eğiliminde seyreden kripto para piyasasında en büyük altcoin konumunda yer alan Ethereum (ETH) ise bu 5 aylık süreçte yüzde 100’den fazla değer kaybetti ancak bu düşüşlerin büyük bir kısmını 15 Eylül’de gerçekleşen Merge güncellemesinden sonra yaşadı. Son aylarda düşüşlerle ön planda olan Bitcoin ve Ethereum adına, daha önce Mayıs ayındaki çöküşü başarılı şekilde tahmin eden Crypto Capo’dan dikkat çeken tahminler geldi.

ANALİST BTC İÇİN DİP TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Crypto Capo

Mayıs ayındaki çöküşü önceden başarılı şekilde tahmin eden Crypto Capo, 20 bin dolar seviyelerinin artık Bitcoin için dip bölgeler olduğunu iddia eden birçok analistin aksine, düşüş serüveninin hala sonlanmadığını iddia etti. Bitcoin’in ilerleyen aylarda 14 bin dolar seviyesine kadar düşmesini beklediğini belirten Capo, öte yandan bu süreçte başta Ethereum olmak üzere neredeyse tüm altcoinlerde de ciddi oranlarda düşüş beklediğini dile getirdi.

ETHEREUM’DA DİP NERESİ OLACAK?

Bitcoin adına 14 bin dolarda yerel dip tahmininde bulunan analist, Ethereum’un da mevcut seviyesinden yüzde 45’lik bir düşüş yaşayacağı tahmininde bulundu. Yani analiste göre ilerleyen aylarda gelecek olan düşüşlerle birlikte Ethereum 730 – 800 dolar aralığında gerileyebilir. Analist, bu olası senaryoda birçok altcoinin yüzde 70’ten fazla düşüş yaşayabileceğini de iddia etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.