Bitcoin Haberleri

Kripto paralar hafta sonuna nasıl başladı? Bitcoin ve Ethereum düşüşleri nereye kadar devam eder?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası belirsiz fiyat hareketleri sergilemeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta genelinde düşüşlerin öne çıktığı kripto para piyasasında, hafta sonu öncesinde Bitcoin (BTC) öncülüğünde yukarı yönlü hareketler ön plana çıktı ancak hafta sonu açılışında Bitcoin fiyatındaki düşüş, genel olarak altcoinleri de etkisi altına aldı. Lider kripto para birimi Bitcoin 20 bin dolar seviyesine doğru yükselirken gelen düşüşlerle bir kez daha 19 bin dolar sınırına döndü. Kripto para piyasasının toplam değeri de bu süreçte kritik seviyelere geriledi.

BITCOIN VE ETHEREUM’DA SON DURUM

Bitcoin Ethereum

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte gelen yüzde 3,2’lik değer kaybı ve son 1 haftada gelen yüzde 1,4’lük değer kaybı ile yazım sırasında 19 bin 183 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin’in değer kaybıyla karşılaştığı hafta sonunun ilk gününde kripto para piyasasının toplam değerinin de son 24 saatte gelen yüzde 2,3’lük değer kaybı ile 960 milyar dolarda seyrettiği görülüyor. Bir diğer yandan en büyük altcoin konumunda bulunan Ethereum (ETH) ise son 24 saatte gelen yüzde 2,3’lük ve son 1 haftada gelen yüzde 2,2’lik değer kaybı ile yazım sırasında 1.295 dolar seviyesinde işlem görüyor.

EN BÜYÜK KAYIP SOLANA’DA

Elde edilen verilere göre son 24 saatte, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında yer alan varlıklarda en yüksek değer kaybını yüzde 4,9 ile Solana (SOL) kaydetti. SOL, yazım sırasında 30,10 dolar seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan en büyük 10 kripto parada son 24 saatte değer artışı kaydeden tek varlığın, yüzde 0,1’lik artışla Binance USD’de (BUSD) kaydedildiği görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.