Bitcoin Haberleri

İngiliz eski siyasetçi Nigel Farage BTC için çok umutlu: Önümüzdeki 2-3 yılda çok büyük değişim yaşanacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İngiltere’de yaşanan seçim trafiğinin ardından gündemde yeniden kripto paralar yer almaya başladı. İngiltere Başbakanı Liz Truss’ın vergi indirimi planında geri adım atma üzerine çalışmasıyla ilgili yorum yapan eski politikacı ve GB News sunucusu Nigel Farage, Bitcoin’in (BTC) önemine değinen açıklamalarda bulundu. Vergi indirim planında geri adım çalışmalarının gündeme gelmesiyle birlikte açıklamalarda bulunan Farage, “Finansal gelişmeler konusunda hep dikkatliydim, bu yüzden Bitcoin’i çok ama çok erken duydum” dedi.

İNGİLTERE’DE GÜNDEM VERGİ İNDİRİMİNDE GERİ ADIM

Geçtiğimiz gün İngiltere Başbakanı Liz Truss’ın vergi indirimi planında geri adım atma planı üzerinde çalışmaya başladığı haberleri gündeme geldi. Vergi indirim paketi açıklaması piyasalarda çalkantılara neden olurken, haber sonrası sterlin dolar karşısındaki en düşük seviyesine gerilemişti. İngiltere’de vergi konusundaki “geri adım”, Muhafazakar Parti üyeleri tarafından destekleniyor.

“BITCOIN’IN ÖNEMİNİ SONRADAN ANLADIM”

Nigel Farage Btc

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Bitcoin Konferansı’nda yer alan GB News sunucusu Nigel Farage, Bitcoin’i ilk kez 10 yıl önce finans piyasaları alanında çalışırken, siyasete atılmadan önce keşfettiğini söyledi. Söz konusu dönemlerde Bitcoin için çok emin olamadığını ve yeni bir para konseptine “ilk görüşte aşık olmadığını” dile getiren Farage, yıllar geçtikçe ve enflasyon daha şiddetli hale geldikçe Bitcoin’in ne kadar önemli olduğunu anladığını belirtti. Farage, “Önümüzdeki 2 ya da 3 yıl içinde burada çok ama çok büyük bir değişim yaşanacak ve Bitcoin güvenilir bir değişim aracı haline gelecek” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.