HaberlerTüm Haberler

Animoca Brands, Fon Hedefini Yarıya Düşürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Animoca Brands’in metaverse ve web3 yatırım fonu için toplamak istediği miktar yarıya düşürülerek 1 milyar dolara indirildi.

Hong Kong merkezli teknoloji ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands, hedeflediği hamleler için hedefini düşürme gereğini gördü. Şirketin kurucusu Yat Siu, bir röportajda 2 milyar dolarlık bir fon kurmak istediğini açıkladı. Siu, web3 ve orta ila üst düzey metaverse girişimlerine yatırım yapmayı amaçladı. Yaratıcı, bu hazırlık için sağladığı para için 2 milyar dolarlık bir hedef belirledi. Son olarak Animoca Brands, piyasa koşulları nedeniyle bu fonun büyüklüğünü 1 milyar dolara indirdiğini açıkladı.

Animoca Brands, Fon Hedefini Yarıya Düşürdü!

Animoca Brands, Fon Miktarını Yarı Yarıya Azaltarak 1 Milyar Dolara Düşürdü

Hong Kong merkezli Animoca Brands, kripto para piyasasını ateşleyen yatırım fonlarının sayısını azaltma ihtiyacı hissetti. İşletmenin kurucusu Yat Siu, bu çeyrekte yaklaşık 1 milyar dolar toplamayı umduğunu söyledi.

Şirketin kurucusu Siu, iş için yeni planlardan bahsetti. Siu, ilk çeyreğimizin odak noktasından sonra ne olacağını görelim dedi. Ayrıca Siu, piyasanın zorlu olduğunu ve koşulların fon üzerinde etkisi olduğunu kaydetti.

Şirket, hedefi kaçırdığını ve piyasa koşullarının etkisinin bir düzine portföy girişimi üzerinde etkisi olduğunu bildirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.