HaberlerTüm Haberler

Birleşik Krallık Ulusal Suç Teşkilatı, Yeni Kripto Biriminin İş İlanını Yayımladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para suçlarını araştırmak için Birleşik Krallık Ulusal Suç Dairesi bir kripto para birimi başlatacak.

Dolandırıcılar ve bilgisayar korsanları, kripto para birimi sektörüne 3 milyar dolarlık zarara mal oldu. Birçok projenin yarıda kesildiği ve yatırımcıların mağdur olduğu talihsiz olayların ardından ilk hamleler yapılmaya başlandı. Kripto para sektörünü destekleyen İngiltere başkanı liderliğini sürdürüyor. Yeni kripto para birimi için açılan iş şimdi İngiltere Ulusal Suç Ajansı tarafından yayınlandı.

Birleşik Krallık Ulusal Suç Teşkilatı, Yeni Kripto Biriminin İş İlanını Yayımladı!

Birleşik Krallık Ulusal Suç Teşkilatı, Kripto Birimi Başlatıyor!

Birleşik Krallık, sektöre karşı kripto ile ilgili suçları ve suç faaliyetlerini araştırmak için harekete geçti. Kripto para birimi artık Birleşik Krallık Ulusal Suç Teşkilatına da ait olacak.

Hükümetin teşkilat birimi, web sitesi ile bir iş ilanını duyurdu. Bu ilanında, yıllık 40.209 sterlin ila 43.705 sterlin arasında bir maaş ödeneceği belirtildi. Bu iş ilanının hemen ardından, kripto birimi hızlı bir şekilde piyasaya çıkıcak. Ulusal Suç Teşkilatı, kripto dolandırıcılığına karşı engel olmak istiyor. Kripto birimi, sadece ülke içerisinde faaliyet gösterecek. Birim, doğru adımlar ve doğru yetenekler ile süreçleri elinde tutmak istiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.